• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Van Uytvanck
  • Kurz: 3.16

Zahrám proti prúdu na prekvapenie, že Van Uytvanck zdolá unavenú Rybakinu.
Obdivuhodné výkony Rybakiny tento rok! Bilancia 20:4 a datuje sa ešte február. K tomu treba dorátať aj dva zápasy v štvorhre na Australian open. Vyhrala turnaj Hobart, bola vo finále v Shenzenu WTA, finale Petrohrad WTA a tiež vo finále v Dubaji! To je obrovská zaťaž, viete si to vôbec predstaviť pre telo 20 ročnej? Už ten tenis musí nenávidieť, podobne ako to nedávno prehlásil Bublik. Bublik sa vyjadril, že hrá len pre peniaze a v tomto momente si chce ešte zarobiť. Hovoril aj o obrovskej fyzickej záťaži a bolesti. Ak Rybakene ide o peniazie, tento rok má zarobené nad očakávanie. Určite by už uvítala rehabilitačnú prestávku. Videl som posledné štyri zápasy Rybakynej a videl som na nej stúpajúcu únavu. Na jej únavu upozorňoval aj Martičovej trener. Rybakina vyhrala, iba kvôli Martičovej neschopnosti dotiahnuť brejky v setov a s dávkou šťastia. Aj v poslednom zápase mala určitú dávku šťastia lebo prehrávla s Cirseu ATP 72. Rybakina už niektoré loptičky nedobehuje, na tvári som nevidel úsmev, emocie z vyhratého setu.
Každá skvelá séria sa raz tiež končí. Najväčšie prekvapenia bývajú v úvodných kolách. Rybakina už hrá asi len silou vôle, možno prišla na turnaj len pre tučné prémie. Už by si rada odpočinula a rehabilitovala. V tomto momente unavená Rybakina musí ako sa vyjadril aj už jej krajan Bublik doslova tenis nenávidieť.
25 ročná belgičanka Van Uytvanck dokáže porážať TOP hráčky. Tento rok porazila Mladenovic K. WTA: 39 (6:4, 6:1), naposledy Hercog P.
WTA: 42. (6:2, 6:2)
Ja proste nemôžem riadne uveriť, že 26 zápasov dokázala Rybakina odohrať od 6.1.2020 s TOP hráčkami a zajtra vybehne čerstvá, plná elánu a zmetie ďalšiu silnú TOP hráčku Van Uytvanck. Skúsená a odpočinuta 25 ročná Van Uytvanck už hádam nájde recept na Rybakinu. Alebo vynaliezli Kazaši nejaký zázračný vynález na regeneráciu tenistov? Ak veľmi neberieme do úvahy dopingové konšpiracie ? V hre môže byť aj, že si privyrobí na svojej prehre v stávkových kanceláriach. Kazaší ju rôzne finančne sponzorujú a platia jej aj trenéra! Možno budú chcieť aby jeden zápas pre nich odchodila a oni si kompenzovali straty zo sponzoringu, cez stávkové kancelárie. Osobne si myslím, že Rybakina je na hranici svojích zdravotných možnosti a potrebuje si už odpočinúť! Skúsim aj zatipovať, že Rybakina sa nedostane ani do štvrťfinále v kurze 1,38. Každá séria sa raz končí ! Pri všetkej úcte k výkonom Rybakinej v tomto roku, Rybakina nie je robot! Rybakina je ľudská bytosť so ženským telom! Skúste si predstaviť, koľko kilometrov musela Rybakina nabehať v 26 zápasoch v často v extrémnom počasí. To je už veľa aj pre kvalitných maratoncov. Tí si ale môžu tempo rozložiť. Tenistky musia často zrýchlene šprintovať za loptičkou a potom sa urýchlene vraciať a zaujať pozičné postavenie. Do úvahy treba brať aj rôzné náklony podrepy pri odvrácani úderov a podobne. Do úvahy treba brať aj extrémné počasie ako na Australian open, Dubaj a podobne. Turnajové presuny. Začínam mať obavy, že ak Rybakina bude chcieť dosiahnuť 5 finále v tomto roku, bude mať vážne zdravotné problémy, alebo skolabuje. Ak aj zasa vyhrá, nabudúce vklad proti nej zdvojnásobím, alebo strojnásobím!
Prajem veľa úspechov a hodnotné výhry.

Tiket



Chat