• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Manchester C.
  • Kurz: 1.8

Real Madrid privíta Manchester City, a ja si zvolím výhru hostí, ale opatrnejšiu, bez remízy.

Real Madrid zrovna pred doležitým zápasom v Lige Majstrov stráca formu. Z posledných 5 zápasov dokázali napríklad remizovať s mizernou Celtou Vigo 2:2 a následne aj v generálke prehrať s Levante 1:0. Predtým navyše aj vypadli po prehre 3:4 s Realom Sociedad z Copa Del Rey. Navyše najčerstvejšie prišli opať o Hazarda ktorý sa tak na maródku pridal k Baleovi či Asensiovi. Chýbať bude aj Jovič, letná posila ktorá sa vobec neuchytila. Na prvú Barcelonu v La Lige strácajú 2 body a cez víkend ich čaká zrovna slávne El Clasíco.

Manchester City z posledných 5 zápasov taktiež prehral dva zápasy. Proti Manchestru United a Tottenham dokonca nevstrelil ani gól! Následne ale zvládol zápasy proti WHU a hlavne proti Leicestru bez inkasovaného gólu. Nie je žiadne takomstvo že pre City je obrovská priprita tento rok získať LM, nakoľko na ďalšie dve sezóny sa do európskych súťaži nepozrú. Konec koncov pre majiteľov a Pepa by bol konečne poriadny výsledok v LM tak či tak cieľ číslo jedna. Očakávam že pre Pepa ako bývalého úspešného kouča rivala z Barcelony bude mať súboj na Santiago Bernábeu ešte zvýšený náboj. Otázny je štart Sterlinga, inak je tím prakticky stopercentný. V nedeľu hrá City finále Carabao Cupu proti Aston Ville.

Myslím si, že motivácia na strane City je výrazne vačšia. Hráči a hlavne aj tréner konečne chcú preraziť výrazne v Lige Majstrov a ak to nedokážu tento rok, je otázne či obetujú dva roky kariéry na repete. Kurz na ostrú dvojku ma láka, ale ostanem nohami na zemi a pojdem opatrnejšou cestou, kde pri prípadnej remíze sa vklad vracia. 10/10

Tiket



Chat