• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Více než 16.5
  • Kurz: 1.82

Zdravim. Vítam vás pri dnešnej analýze, v ktorej si vyberám tip na to že Kendrick Nunn strelí aspoň 17 bodov Clevelandu.

Kenndrick Nunn je 24 ročný nedraftovaný nováčik, ktorý svojimi výkonmi šomoval celú NBA. Je výraznou postavou v tíme Heat, ktorému sa darí túto sezónu nad očakávania.
Nunna síce pribrzdilo zranenie na konci januára, kvôli ktorému mal potom slabšie čísla vo februári, avšak bolo to spôsobené nižšiu minutážou a slabšou úspešnosťou strelby. On si aj počas januára pravidelne bral aj 15 a viac striel na zápas len to nepadalo.
Po All Stars pauze najskôr proti Atlante nastúpil len na 23 minút (14b, 5/8 strelba) a naposledy práve proti Cavs zaznamenal za 35 minút 24 bodov pri strelbe 7/12.

Dnes bude Heat opäť chýbať Jimmy Butler, čo by malo znamenať opäť viac priestoru pre Nunna a navyše Cleveland patrí k najslabším tímom čo sa týka bránenia rozohrávačov. Jediné čo by mohlo podla mňa negatívne ovplyvniť tento tip je nejaký blowout, ale k tomu snáď nedôjde. Inak si myslím že Nunn dnes môže ísť kludne nad 20bodov.

GL

Tiket



Chat