• Dátum: 24.02.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.84

Tu idem znovu do skôr pocitovej stávky ako stávky na nejaké štatistiky.

Liverpool v lige ide absolútne šialené a uvidíme do akej miery ich zasiahne zaváhanie a prehra 1:0 v lige majstrov na pôde Atletika Madrid. Každopádne by som sa tým až tak netrápil keďže Liverpool doma je asi najsilnejší klub na svete a doma im fanúšikovia pomáhajú neuveriteľnou mierou.

WestHamu sa nedarí podľa predstáv a bojujú o záchranu čo je dosť smutné. Už sa blíži záverečná časť sezóny a teda musia naozaj musia si uvedomiť že treba body ako soľ. Máme teraz akú takú predstavu ako sa bude zápas vyvíjať keďže WestHam hral na pôde Manchestru city kde išlo +/- o podobnú kvalitu proti Kladivarom ako ich čaká dnes. Kladivari mali z hry veľmi málo a svedčí o Tom aj slabé držanie lopty len 22% s tým sa naozaj nedá pracovať.

Dnešný zápas píska Johnatan Moss tento 49 ročný rozhodca už pískal v tejto sezóne práve ich zápas na pôde WestHamu ale i veľa iných zápasov. Tento rozhodca je zaujímavý keďže raz zvládne úplne v pohode zápas a inokedy naopak rozdáva karty za hocičo. Ja dnes zahrám počet kariet WestHamu 1.5+ v zápase sa neočakáva veľa kariet len či opak nebude pravdou. WestHam môže mať veľké problémy s protiútokmi ktoré Liverpool robí v tejto sezóne asi najnebezpečnejšie v Anglicku a aby som bol úprimný, očakávam že WestHam pri väčšom držaní lopty ako proti City kde mali len 22%, ak budú mať väčšie držanie, očakávam aj viac faulov od nich a zároveň väčšiu šancu na žltú kartu. Niečo mi hovorí že tu dnes bude aj penalta pre Liverpool a teda tam tiež visí otáznik či tam bude žltá karta. Každopádne kurz je vysoko nad svojou hodnotou a ja by som tu vypísal Max 1.5!

Tiket



Chat