• Dátum: 23.02.2020
  • Tip: Získá 2 a více bodů
  • Kurz: 4.18

Stars privítajú Blackhawks a ja v tomto zápase ai zvolím stávku na multipoint Tylera Seguina.

Dallas Stars bojuje o čo najlepšie umiestnenie do PlayOff v Západnej konferencii. Aktuálne im patrí 3.miesto so stratou 4roch bodov na St.Louis (majú odohratý o zápas menej). A zrovna s Blues aj prehrali svoj posledný zápas (1:5), čo by ich do tohto zápas malo ešte nakopnúť aby zareagovali výhrou. Pred touto prehrou totiž prehrali iba 1krát zo 6 zápasov.

Na druhú stranu Blackhawks sa pravdepodobne boje o PO týkať nebudú (aktuálne strácajú 7 bodov na postupovú priečku). Hlavne ich aktuálne forma nie je ideálna keď z posledných 9 zápasov, vyhrali len 2.

Tyler Seguin je pravidelný center prvej útočnej formácii a člen elitného presilovkového komanda. Tréner Sharks ale častejšie mení formácie a posledný zápas sa tak ocitol až v tretej lajne. Očakávam ale jeho návrat do prvej. V sezóne za 61 zápasov má zatiaľ bilanciu 14g+32a, čo je asi troška sklamanie. Od sezóny 13/14 kedy prestúpil do Dallasu, totiž nikdy neskončil sezónu s menej ako 70 bodmi. Može ale zato hlavne aj viac útočných možností ktoré aktuálne Stars majú.

Túto sezónu získal v zápasoch dva a viac bodov už 12krát! Ja verím, že na domácom ľade proti Blackhawks minimálne na dva góly svojho tímu prispeje. 5/10

Tiket



Chat