• Dátum: 18.02.2020
  • Tip: Tandrevold Ingrid Landmark
  • Kurz: 1.88

Zdravím, dnes opäť MS v biathlone a to individuálny závod žien. Vyberám si duel na umiestnenie a to Makarainen vs. Tandervold. V tomto duely verím Nórskej pretekárke a preto si ju v krásnom kurze 1,88 veľmi rád zahrám.

37. ročná Kaisa už neprežíva najlepší rok a v celkovom hodnotení je na 12. priečke. Tu na MS skoničla v šprinte 40. (to bývala jej najsilnejšia disciplína keďže mala rakety v nohách) a v stíhačke si polepšila o 18 miest a skončila 22. V oboch závodoch mala rovnako po 4 chyby čo v ju dnešnej individuálke, kde je za každú chybu prirátaná trestná minut na miesto trestného okruhu stálo 4 minuty.

Tandervold je 6. závodnica celkového poriadia. Nezačala tu najlepšie v šprinte skončila na 57. priečke ale v individuálke už svoje zaváhanie napravila a skončila na 14. priečke. To je posun o 43. miest! v prvom prípade spravila 4 chyby a v druhom závode už len 1. Celkovo je to o 3 minely menej ako Kaisa.

Verím, že Ingrid sa výborným výkonom v stíhačke hecla a potvrdí zlepšenú formu a dnes oproti zle strielajúcej Kaise. Predsa len aj výsledky tento rok v individuálke hovoria pre ňu -> Ostersund Ingrid 4. Kaisa 13. a Pokljuka Ingrid 32. a Kaisa 65. V oboch závodoch tohoto druhu ju teda tento rok porazila.

Tiket



Chat