• Dátum: 16.02.2020
  • Tip: Walker Kemba
  • Kurz: 50

Cena Kobeho Bryanta pre najužitočnejšieho hráča All-star game dnes v noci bude mať nepochybne viacero kandidátov, no práve to je dôvod prečo mi príde logické siahnuť skôr po vyššom kurze.
Je nepísaným pravidlom, že cena putuje do rúk hráča víťazného tímu, museli by sme teda predpokladať, že by dokázal zvíťaziť team Giannis. Aj keď je Lebronov tím výraznejším favoritom Giannisa by som určite neodpisoval, predsa len vybraní hráči patria medzi špičku NBA a ja očakávam vyrovnaný zápas podobne ako minulý rok.
Za predpokladu, že by sa teda Giannisovmu tímu podarilo zvíťaziť, práve Kemba mi tu príde za Antetokounmpom najvýraznejším hráčom. Kurz 50 zdieľa s hráčmi ako Mitchell, Lowry či Ingram, ktorých si ako mvp takéhoto zápasu naozaj neviem predstaviť a oproti ktorým má dokonca výhodu základnej zostavy. Walkera by som dokonca favorizoval aj cez zbytok základu s výnimkou kapitána, teda cez Embiida, Siakama či Younga, na ktorých sú vypísané až smiešne nízke kurzy.
Pre úspech tejto stávky by museli hrať naozaj všetky faktory, no kurz 50 je pre mňa naozaj hrateľný minimálne za pár drobných.
Kemba nám v sezóne už ukázal, že dokáže nastrieľať kľudne cez 40 bodov, ak by mu dnes zápas vyslovene sadol a prestrieľal aj Antetokounmpa, cena by sa mohla kľudne ocitnúť v jeho rukách.
GL

Tiket



Chat