• Dátum: 29.10.2020
  • Tip: Neprohra Napoli
  • Kurz: 1.52

V atraktívnom súboji Realu Sociedad a Neapola idem do tipu na neprehru hosťujúceho SSC.

Okrem španielov a talianov sa v skupine F nachádza ešte aj holandský Alkmaar a chorvátska Rijeka.

Obom súperom sa v úvode sezóny darí veľmi dobre, Real sa vďaka domácej výhre s Huescou vyhrieva na čele pelotónu LaLigy, Neapol sa nachádza na priečke číslo 2 s dvojbodovou stratou na suverénne milánske AC.

Neapol v sezóne 2020/2021 prehral na trávniku jediné stretnutie. Zaváhanie prišlo práve v EL, keď doma aj napriek totálnej dominancii prekvapivo nestačil na koronou zdecimovaného holandského súpera.

Pri týchto číslach --> držanie lopty 70% ku 30%, strely celkom 20 ku 4, strely na bránu 6 ku 2, rohové kopy 7 ku 2, prihrávky 768 ku 231, útoky celkom 180 ku 44 <-- je až neuveriteľné, že Neapol s Alkmaarom prehral.
No futbal je šport a "Deň blbec" môže postretnúť každého. Preto z úvodného nevydareného zápasu príliš veľkú vedu nerobím. K dispozícii je bodov ešte 15 a Neapol ich kľudne môže uhrať všetky.

Vzhľadom na bohaté skúsenosti z nedávnej minulosti ohľadom európskeho futbalu, ktoré hrajú suverénne v prospech talianov idem do stávky na hostí. Namiesto ostrej dvojky volím istejšiu variantu, ich neprehru.

Zostavy by mali vyzerať nasledovne:

Real Sociedad
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Monreal - Zubimendi, Silva, Merino - Portu, Isak, Oyarzabal.

SSC
Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Hysaj - Ruiz, Lobotka - Politano, Mertens, Lozano - Osimhen.

Tiket



Chat