• Dátum: 27.10.2020
  • Tip: Více než 3.5
  • Kurz: 1.81

Bergamo hostí Ajax, pre mňa jeden z najatraktívnejších zápasov večera. Ofenzívny futbal si príde na svoje, takže by nemala byť núdza o veľa gólov a krásne futbalové momenty.

Atalanta Bergamo je jeden z klubov ktorí sa dali na modernú cestu aktívneho pressingu a hry na troch obrancov. Práve táto taktika spravila behom posledných dvoch sezón z Bergama čierneho koňa súťaže. Aj keď obrana dostane gól, dva, útok nemá problém dať v priemere 3 góly na zápas. V minulej sezóne dokonca dali 98 gólov, kúsok od magickej stovky. Samozrejme tento štýl je veľmi fyzicky náročný a práve preto si v poslednom ligovom zápase pošetrili niektoré hviezdy. Zapata, Muriel, Soloi... Očakávam že dnes sa Atalanta minimálne dva krát presadí, hoci Ajax by jej mal ako jeden z mála tímov fyzicky stíhať.

Ajax je najlepší tím v Holandsku, to je všetkým známe. Jeho akadémia patrí k najznámejším na svete a rok čo rok plodí ďalšie mladé zázraky. V domácej lige valcujú jedného súpera za druhým, naposledy o víkende vyhrali 13:0. Posledný zápas s Liverpoolom rozhodovali centimetre a minimálne bod by mať mohli. Gól však nedali, preto by ma veľmi prekvapili keby sa podobná situácia opakovala dva krát po sebe.

Dnes sa stretnú mužstvá, ktoré sú zvyknuté hlavne útočiť. Očakávam, atraktívny zápas s množstvom gólov. Vzhľadom na to, že mám rád vyššie kurzy volím stávku, viac ako 3 góly.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Predpokladané zostavy :

ATALANTA BERGAMO :
Sportilinello – Toloi, Romero, Djimsiti – Hateboer, Pasalic, Freuler, Gosens – Muriel, Gomez, Zapata

AJAX AMSTERDAM :
Onana – Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico – Klaasen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Absencie :

ATALANTA BERGAMO – Caldara, De roon, Carnesecchi, Piccini, Sutalo

AJAX AMSTERDAM - Kudus

Tiket



Chat