• Dátum: 27.10.2020
  • Tip: Košice a Více než 5.5
  • Kurz: 2.17

Nerád chodím do tipov na domáci šport (či už slovenský alebo český), tobôž nie ak sa jedná o zápasy s nízkym kurzom (kurz na Košice je 1,25), no na výhru Oceliarov v kombinácii vyššieho počtu gólov v kurze nad 2,00 si rád vyskúšam.

Tip --> Košice zvíťazia v riadnej hracej dobe a v zápase padne minimálne šesť gólov.

Môže to byť trápenie alá posledný zápas na ľade Steel Arény (1:2) a môže to byť aj gólostroj alá predposledný zápas v Steelke (8:0).
Človek nikdy dopredu nevie ako sa v ten daný konkrétny deň "Slováč vyspí".

Je pravdou, že vo vzájomných zápasoch to v Steelke nepadá, z posledných ôsmych duelov skončil Ovarom 6+ len jediný a Košice v riadnej hracej dobe zvíťalizi len štyrikrát.
Na druhej strane, v predchádzajúcich ôsmych dueloch v Steelke zvíťazili Košice v riadnom hracom čase osemkrát a gólová hranica 6+ bola prekonaná hneď v šiestich z nich.

V aktuálnej sezóne, poznačenej pandémiou Covid 19, kedy sa viac nehrá ako hrá je to zápasová "improvizácia" a tímy hrajú podľa toho, kto kedy môže.

Košice odštartovali sezónu len nedávno (18.10.). Na konte majú odohrané tri zápasy, z ktorých vyválčili štyri body.

18.10.2020 --> zápas vo Zvolene (3:5),
20.10.2020 --> domáci zápas s DVTK (4:1),
23.10.2020 --> domáce derby s Michalovcami (3:4pp).

Mikuláš je na tom, čo sa zápasovej vyťaženosti týka, v nezávidenia hodnej situácii. Svoj posledný a zatiaľ jediný duel vrámci Tipos Extraligy odohral ešte začiatkom októbra (2.10.) na ľade Detvy (3:5) takže je otázne, v akom rozpoložení sa budú vo svojom druhom Extraligovom vystúpení nachádzať.

Vzhľadom na rozohranosť resp. nerozohranosť dnešných súperov volím v tomto zápase výhru domácich Oceliarov v riadnom hracom čase dúfajúc, že na listine strelcov bude na konci svietiť minimálne šesť mien, resp. aj menej a viacgólových.

Tip na výsledok: 7:1
Tipu zdar!

Tiket



Chat