• Dátum: 27.10.2020
  • Tip: 0:2
  • Kurz: 1.64

Ahojte,

v zápase 16-finále medzi Ruudom a Sinnerom volím stávku na Sinnerovo víťazstvo v 2 setoch. Nižšie si rozoberieme dôvod tejto stávky a jednotlivých hráčov.

Casper Ruud:
Casper je mladý (21.rokov) a veľmi talentovaný hráč z Nórska. Meria 1.83m a jeho obľúbeným povrchom je antuka. Momentálne sa nachádza na 27. pozícii, najvyššie bol na 25. pozícii. Posledný zápas odohral 15. 10. 2020 na antukovom turnaji v Sardínii, kde vypadol hneď v prvom zápase proti Hanfmannovi, po výsledku 2:0 na sety (6-2, 6-1!!). V posledných 10 zápasoch má 6W/4L. Štatistiky na harde za rok 2020: 4W/5L. Kariérna bilancia v hale 21W/13L. Na harde ma kariérne 35W/36L

Jannik Sinner:
Jannik je taktiež mladý (19. rokov) a extrémne talentovaný hráč. Meria 1.88m a jeho obľúbeným povrchom je hard. Momentálne je na 43. pozícii, čo je aj jeho kariérne maximum. Sinner odohral pred pár dňami halový turnaj v Kolíne, kde sa dostal až do semifinále! Prešiel tam cez Duckwortha(2:0), Herberta(2:0), Simona(2:1) a padol až so Zverevom(0:2). Jannik odohral solídny turnaj, jeho hra sa mi na ňom páčila. V posledných 10 zápasoch má 7W/3L. Štatistiky na harde za rok 2020: 8W/10L. Kariérne má v hale bilanciu 29W/12L! Na harde má kariérnu bilanciu 36W/19L.

Hráči ešte proti sebe nestáli. Toto bude pre Ruuda prvý zápas na harde po US Open (mesiac a pól). Dostal veľmi ťažkého súpera na prechod z antuky. Sinner je hráč, ktorý obľubuje hard, hrá na ňom skvelo, využíva svoje skvelé podanie a medzihru má taktiež na veľmi dobrej úrovni. Ruud hrá len veľmi málo na harde, nehrá sa mu tam dobre, nedarí sa mu. Verím, že Sinner ukáže svoj talent, aj to, že psychicky je na tom z mladých hráčov veľmi dobre na rozdiel od jeho kolegov (Shapovalov, Rublev...) Verím mu v tomto zápase je mladý, dravý a chce vyhrávať. To samozrejme chce aj Ruud, ale ten prevažne na antuke, na tvrdom povrchu mu neverím. Po 2 porážkach nie je psychicky optimálne nastavený na prechod na tvrdý povrch. V tomto zápase to vidím tak, že Sinner si bude držať svoje podanie ľahšie, o to Ruudove sa bude bojovať, vo výmenách to bude o trpezlivosti a budú vyrovnané, rozhodne však psychika a Sinnerovo podanie. Ak by aj bol Tiebreak tak v ňom vidím ako jednoznačného víťaza Sinnera, takže mne to vychádza 0:2 na sety, v kurze 1.66 si to rozhodne zahrám :)

Verím, že sa vám táto analýza páčila, že sa inšpirujete a zanecháte pozitívne reakcie.

Ďakujem za prečítanie, nech sa zelená
S pozdravom Maci12.

Tiket



Chat