• Dátum: 25.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2.85

Dobrý deň,
25 dní, presne toľko dní nehral Liptovský Mikuláš zápas , pretože boli v karanténe kvôli Covidu. Okrem toho že nehrali zápas, nemohli ani trénovať. Pred týždnom začal tréningový proces hráčov LM, avšak stále sa ho nemohli zúčasniť všetci hráči.

Liptovský Mikuláš je jednoznačne najslabší klub v našej lige, pred koronou odohrali jeden zápas kde dostali od Detvy 5 golov, v príprave nevyhrali ani jeden zápas, Poprad im dokonca nadelil výprask 13:2 . Klub sa mal predávať, ale nakoniec to stopol SZLH a Mikuláš je bohužiaľ prvoligový mančaft v extralige.

Martin Pospíšil
20rokov, hokejom sa zviditeľnil najmá v prestížnej americkej lige USHL, kde získal za 93 zápasov 100bodov, bol draftovaný Calgary Flames a minulý ročník odohral v AHL , Stockon Heat kde si v 26 zápasoch pripísal 10 bodov. Sledoval som už prvý zápas Košíc proti Zvolenu a veľmi má zaujal tento mladík, mal množstvo príležitosti ale gol ešte nedokázal dať, to isté platilo proti DVTK, 2 zápasova prax v našej lige mu stačila na to, aby v tretom zápase proti Michalovciam skoroval 2x.
Martin hraje presilovky, 2formáciu a dostáva veľa priestoru na ľade. Okrem toho, Pospíšil ide čoskoro do Ameriky , takže určite sa tu prišiel rozohrať a najmá nastrielať čo najviac golov , aby sa dostal toho roku do NHL .

Dnes bude hrať proti prvoligovemu klubu z Mikuláša, ktorý navyše nehral súťažný zápas 25 dni. Kurz ma veľmi prekvapil a čakal som ho oveľa nižší , myslim si že presadiť sa proti Mikulášu nebude pre Martina absolutne žiaden problém.

GL

Tiket



Chat