• Dátum: 25.10.2020
  • Tip: Neprohra Everton
  • Kurz: 1.43

Vitajte pri mojej ďalšej analýze. V šiestom kole Premier League som si vybral ešte zápas medzi Southamptonom a Evertonom.

Everton sa po Ancelottim prezentuje fantasticky a momentálne je veľmi prekvapivo, ale zaslúžene na prvom mieste ligy a ako jediný tím ešte neprehral ! Veľký podiel tiež na tom má James Rodriguez, ktorý prišiel z Realu Madrid a na konte už má tri góly a tri asistencie. Everton zatiaľ zdolal postupne Tottenham na ich ihrisku, povinnú výhru si zaistili doma s West Bromwich Albion a následne vyhrali na ihrisku Crystal Palace. Opäť suverénne vyhrali doma s Brightonom, no a pred týždňom uhrali dôležitý bod v miestnom derby aj s Liverpoolom, hoci ho zachraňovali až v záverečných minútach. Zo základnej zostavy dnes určite bude Evertonu chýbať v útoku Richarlison a v obrane Coleman, otázny je aj štart Jamesa Rodrigueza, no Carlo Ancelotti sa na tlačovke vyjadril, že do zápasu by James nastúpiť mal.

Southampton je aktuálne na trinástom mieste tabuľky s dvomi prehrami aj výhrami a jednou remízou. Remizovali v poslednom kole s Chelsea na jej ihrisku 3:3, hoci aj oni zachraňovali výsledok až v nadstavenom čase. Na druhú stranu Chelsea tento rok podľa mňa ešte nie je úplne rozbehnutá a napriek tomu, že sú v tabuľke šiesty sa mi ich hra moc nepáči. Svätci porazili Burnley a West Bromwich Albion, čo sú tímy zo spodnej časti tabuľky, najmä WBA je nováčik, od ktorého sa očakáva rýchly návrat do druhej ligy. Prehrali naopak s Crystal Palace a Tottenhamom. Everton je kvalitou aktuálne niekde nad úrovňou týchto dvoch tímov.

Posledný vzájomný zápas v júli skončil remízou 1:1 na ihrisku Evertonu. Na ihrisku Saints naopak vyhral práve Everton. Dnes to určite bude veľmi ťažký zápas a nečakal by som suverénnu výhru Evertonu, na druhú stranu si myslím, že prehrať by nemali a v aktuálnom kurze vidím aspoň trochu hodnotu.

Tiket



Chat