• Dátum: 25.10.2020
  • Tip: 0:2
  • Kurz: 1.39

Ahojte,

v zápase na turnaji vo Viedni medzi Rodionovom a Shapovalovom volím tip na presný výsledok zápasu 0:2, čiže to, že Rodionov nevyhrá ani jeden set. Nižšie si rozoberieme jednotlivých hráčov a dôvod tejto stávky. Tak poďme na to :)

Jurij Rodionov:
Jurij je 21. ročný talent z Lotyšska, ktorý hrá v drvivej väčšine prípadov len Challengere. V súčasnosti je na 151. pozícii, najvyššie bol na 148. mieste. Meria 1.91m. Jeho hra je založená najmä na dobrom 1. podaní. V medzihre nevyniká nijak extrémne, je to taký šedý priemer. Prechod z antuky na hard v hale nezvládol, prehral v kvalifikácii hneď v prvom zápase proti Kotovovi(273.) 2:1. Odvtedy neodohral žiadny ďalší zápas, takže sa ešte na hard neadaptoval. Štatistiky na harde za rok 2020: 16W/6L, opäť však opakujem, že všetko z challengerov a ešte začiatkom roka. Kariérne má v hale bilanciu 24W/15L.

Denis Shapovalov:
Denis je mladý veľmi talentovaný kanadský hráč. Má 21. rokov a meria 1.85m. V súčasnosti sa nachádza na 12. pozícii, najvyššie bol na 10. mieste. Jeho obľúbeným povrchom je hard. Ťaží zo svojho skvelého servisu a fantastickej hre vo výmenách, v ktorých využíva jednoručný backhand. Hrá zdravý útočný tenis. Vynechal Antukový mesiac FO a tak nemusel mať starosti s prechodom na hard. Na turnaji v Petrohrade hral úžasne mal na to poraziť aj v semifinále Rubleva, ten sa však zomkol a doviedol duel do víťazného konca. Na ceste do semifinále tam zdolal Troickeho, Ivashku a Wawrinku, všetkých 2:0! Na US Open sa dostal až do štvrťfinále, kde po veľkom boji a päťsetovej bitke podľahol Carreno-bustovi. Štatistiky na harde za rok 2020: 12W/10L, väčšina prehier je však ešte zo začiatku roka, kedy nemal oslnivú formu. Kariérne má v hale bilanciu 41W/29L.

Hráči ešte proti sebe nestáli. Kvalita, "skúsenosti", forma, adaptácia na halu a hard, podanie, medzihra, to všetko má Shapovalov oveľa lepšie. Pre mňa tu nie je o čom. Denis vyhrá v 2 setoch, tipujem 6:3, 6:4

Verím, že sa vám táto analýzy páčila, že sa inšpirujete a zanecháte pozitívne reakcie.

Ďakujem za prečítanie, s pozdravom Maci12.

Tiket



Chat