• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 2.5

Odolať ofenzíve Tottenhamu je tvrdý oriešok aj pre kvalitnejšie tímy ako má Burnley. Z manšaftu hostí sa mi pozdáva kurz na krídelného útočníka Heung-Min Sona.

28-ročný Kórejčan je vo výbornej streleckej forme, skóroval v 5 z posledných 6 zápasov, spolu až 9x. Ale nie je to len o posledných týždňoch, dokázal poslať loptu do siete aj v 10 z posledných 16 zápasov, do ktorých nastúpil. Podáva stabilné výkony, 10-gólovú hranicu prekonal už v štyroch sezónach v Premier League v rade. Z ostatných 137 ligových stretnutí má výborných 56 gólov s priemerom 165 minút hry na jeden.

Tottenham hrá dva zápasy týždenne, keďže je účastníkom Európskej ligy, vo štvrtok Son odohral proti LASKu poslednú polhodinku a dokázal skórovať, očakávam, že dostane aspoň 75 minút ako v predchádzajúcich dvoch zápasoch anglickej ligy, mohol by sa opäť trafiť.

Burnley je nevýrazné, 8 inkasovaných gólov z prvých 3 stretnutí novej sezóny, naposledy získali jeho hráči prvý bod za bezgólovú plichtu proti slabšiemu West Bromwichu, od Tottenhamu sa čakajú ďalšie góly.

Tiket



Chat