• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: IFK Helsinki -1.0
  • Kurz: 2.1

Po včerajšom nezdare resp. sklamaní z výkonu, ktorý predviedli Jastrabi z Fredrikshavnu sa vrámci hokeja vraciam ku svojej obľúbenej stávke --> Hendikep: -1.0.

Tento hendikep je špecifický v tom, že v ponuke ho má len fínska Liiga, švédska SHL, švajčiarska National League, česká Tipsport Extraliga a prekvapivo aj bieloruská Extraliga.

Pri porovnaní hendikepu -1.5 a hendikepu -1.0 je výhoda v tom, že pri -1.5 potrebuje človek výhru minimálne o 2 góly zatiaľ čo pri -1.0 stačí aj výhra jednogólová => vtedy sa pre daný hendikep praktizuje Storno, čo je vždy priateľnejšia varianta ako Prehra.

Hokej je rýchla hra kde sa na konci pri jednogólovom manku v 99% prípadoch praktizuje hra s odvolaním brankára, tzv. powerplay a góly "zadarmo" do prázdnej brány sú pri hendikepe -1.0 stopercentnou zárukou úspechu.

Dnes sú z tohoto pohľadu k dispozícii zápasy Liigy, SHL a bieloruskej Extraligy.

Ja som si vybral zápas z fínskej Liigy. Konkrétne sa jedná o zápas, ktorý sa odohrá na štadióne Kisapuisto v Lappeerante, kde svoje domáce zápasy hráva SaiPa. Pricestujú sem Helsinki a ja im verím v zisk troch bodov, ktoré potvrdia minimálne dvojgólovou výhrou.

SaiPa sa nachádza na poslednej priečke s jedinou výhrou zo siedmich zápasov. Helsinkám sa darí na 50% keď z ôsmych duelov vyšli ako víťazi štyrikrát.
Posledné dve vzájomné stretnutia skončili v prospech IFK po dvoch zhodných výhrach 4:1.

Podobný scénar očakávam aj dnes a preto volím výhru hostí v riadnom hracom čase, ktorá nám zaručí minimálne našu neprehru.

Tipu zdar!

Tiket



Chat