• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: Kližan
  • Kurz: 2.03

Tak o Martinovi sa toho popísalo už veľa.... musím priznať že som tu už raz hral proti nemu a to v zápase proti Marcorovi kde ma nemilo/milo prekvapil a po dlhom čase som ho videl bojovať aj ked treba napísať že Marcora mu dosť pomáhať a kopil jednu chybu za druhou.... proti McDonaldovi ma utvrdil v tom že ho tento turnaj naozaj zaujíma predviedol otočku proti súperovi ktorý je určite kvalitnejší ako jeho nasledujúci.

V semifinále ho čaká chorvát Gojo ktorý síce v posledných týždňoch chytil slušnú formu ale aj tak ho považujem za hráča ktorý patrí do challengrového priemeru a proti sebe ma aktuálne Kližana prepnutého do FULL tenisového módu .

Zhrnul by som to tak že Martin sa zjavne na tomto turnaji chytil určite si uvedomuje aj fakt že tento challenger je štedro dotovaný a on musí z niečoho tankovať do svojho Lamborghini :D Nám čo hráme Martina ostáva dúfať že sa v zápase nevyskytne nejaká udalosť ktorá by ho mohla rozrušiť do nepríčetnosti... Súper je viac než hrateľný chce to len zopakovať výkon ako proti McDonaldovi.

Kurz nám praje osobne by som videl v tomto zápase rovinu .

GL

Tiket



Chat