• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: 0:2
  • Kurz: 1.35

Ahojte,

Podobne ako v analýze na Herberta aj túto analýzu píšem z mobilu takže za chyby sa vopred ospravedlňujem. V zápase kvalifikácie na turnaj vo Viedni Pichler - Bedene. Volím v tomto zápase stávku na víťazstvo Bedeneho v dvoch setoch.

David Pichler:
Hráč z 5. Stovky (ATP: 474.), ktorý hrá len ITF turnaje. Na Challengeroch má len 6 zápasov (2W/4P). Podanie nemá nič moc, jeho výkony stoja na medzihre, ak sa mu nedarí a vo výmenách nedominuje tak len málokedy sa mu podarí vyhrať. Nie je to žiadny mladý talent, má 24 rokov. V hale to má kariérne 20W/13P

Aljaz Bedene:
31. Ročný hráč, pravidelný účastník hlavných častí turnajov. Momentálne sa nachádza na 52. Pozícii v ATP rebríčku, najvyššej bol na 43. Pozícii. Je to hráč s priemerným vzrastom(1.83m) avšak s nadpriemerným, na svoju výšku fantastickým podaním. V medzihre vyniká taktiež. Pred pár dňami odohral zápas proti Raonicovi na turnaji v Koline, ktorý prehral 2:0 na sety (6-3, 7-6) avšak treba povedať, že výkonnostné bol v 2. Sete lepší ako Raonic, rozhodlo však skvele podanie Raonica. Nebol však ďaleko od toho aby získal 2. Set kde mal za stavu 6-5 40:15 k dispozícii 2 brejkbally. Karierne má v hale skóre 33W/28P.

V zápase jednoznačne favorizujem Bedeneho, ktory je kvalitou niekoľko úrovní pred Pischlerom. Síce je Pischler domáci hráč a bude určite nabudený a húževnatý, avšak to mu pomôže uhrať tak pár gemov naviac maximálne podľa mňa. Predpokladám, že Bedene si bude držať bez problémov svoj servis, nasuka zopár es a naopak Pischler bude mať čo robiť aby ten svoj udržal. Vidím to na výsledok 2:0 na sety, 6-4, 6-4.

Verím, že sa vám táto analýza páčila, že sa inšpirujete a zanechate pozitívne reakcie.

Ďakujem za prečítanie,
S pozdravom Maci12.

Tiket



Chat