• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: Manchester C.
  • Kurz: 1.44

Písal sa 23. január 2016 keď Kladivári naposledy v bitke proti Citizens vybojovali nejaký ten bod (2:2).
Odvtedy sa na zelenom podklade stretli jedenásťkrát a jedenásťkrát zo zápasu odchádzal víťazne Manchester.

Domáci budú chcieť doma potvrdiť eufóriu z pred týždňa, keď na Tottenham Hotspur Stadium ešte osem minút pred koncom prehrávali rozdielom triedy, no po záverečnom hvizde brali bod.

Špekuluje sa, že Manchester by vzhľadom na pohárovú vyťaženosť nemal nastúpiť v plnej sile. Zápas by to tým pádom mal byť náročnejší ako za normálnych podmienok, no aj napriek týmto špekuláciám verím v zisk troch bodov hostí.

MC má na konte 7 bodov a k dispozícii zápas k dobru, no strata na prvé miesto činí aktuálne šesť bodov a každá zbytočná strata, hoci sa jedná len o úvod sezóny, by mohla byť pre Citizens "smrteľná". Doháňať ligové body by vzhľadom na to, že každý utorok resp. stredu sa bude hrať LM, by mohlo byť, pre tak ambiciózny klub akým Manchester je, náročné.

Posledné zápasy MC na pôde WHU vzbudzujú rešpekt --> šesť zápasov = šesť výhier so skóre 25:1 <-- no ako sa vyjadril Pep, štatistika je to pekná ale je to História, ktorá Vám v najbližšom zápase úspech nezaručí.

Keďže Manchester čaká v utorok náročný zápas Champions League na Stade Vélodrome, na základe čoho by v Londýne nemal nastúpiť v plnej sile, tipujem v tomto zápase len obyčajnú ostrú dvojku bez kombinácie s gólmi či skúšania výhry hostí v hendikepe.
Dôležité budú pre MC 3 body a tie Vám pripíšu aj za prípadných "chudobných" 1:0.

Základné zostavy sa očakávajú nasledovné:

W.H.U.
Fabianski - Coufal, Balbuena, Ogbonna, Cresswell, Masuaku – Bowen, Souček, Rice, Pablo Fornals – Antonio.

MC FC
Ederson – Walker, Rúben Dias, Eric García, Aké – Bernardo Silva, Rodri, Foden – Ferran Torres, Agüero, Sterling.

Tiket



Chat