• Dátum: 24.10.2020
  • Tip: 0:2
  • Kurz: 1.33

Ahojte,

V zápase kvalifikácie na turnaj ATP vo Viedni Sachko - Herbert volím stávku na víťazstvo Herberta v dvoch setoch. Táto analýza bude kratšia a určite s nejakými chybami, keďže píšem z mobilnej aplikácie.

Pierre-Hughes Herbert:
Jeden z mojich najobľúbenejších hráčov, najmä zo štvorhry. Avšak v dvojhre vie téz zahrať kvalitné - 36. Pozícia z minulosti nám to dosvedči. Preferuje najmä tvrdý povrch a hlavne halu kde je ako doma. Opiera sa hlavne o svoj skvelý servis a hru na sieti, avšak hru od základnej čiary na taktiež na slušnej úrovni. Pred pár dňami vypadol v osemfinále na turnaji v Koline, kde sa do hlavnej časti dostal taktiež cez kvalifikaciu. Zdolal v nej Mollekera a Nagal, oboch v 2 setoch a obom dovolil uhrať len 3, resp. 4 gemy a Mollekerovi pribalil aj kanara. V šestnásťfinále si poradil 2:1 so Sandgrena a v osemfinále nestačil na Sinnera. Kariérne to má v hale 76W/62L

Vitaliy Sachko:
Hráč až zo 6. Stovky (ATP: 529). Hrá len ITF turnaje. Na ATP turnajoch neodohral ani jeden zápas, na Challengeroch iba 3! Na ITF turnajoch má v hale kariérne 5W/9L.

Priznám sa Sachka som nikdy v živote hrať nevidel, keďže nesledujem ITF turnaje. Avšak v hale na dokopy odohraných len 14 zápasov s vysoko negatívnym skóre, nie je to ani žiadny mladý talent (23 rokov) a ani domáci hráč (Ukrajina). Takže tu nevidím cestu aby vyhral čo i len set oproti omnoho skúsenejšiemu a niekoľko úrovní kvalitnejšiemu tenistovi a halarovi Herbertovi. Ten práve tieto turnaje v halách vyhľadáva, užíva si ich a hra na nich vážne dobre. Tipujem tu výsledok 2:0 na sety po výsledkoch 6:3, 6:2.

Verím, že sa vám takáto menej tradičná analýza odo mňa páčila, že sa inšpirujete a zanechate palce hore.

Ďakujem za prečítanie,
S pozdravom Maci12

Tiket



Chat