• Dátum: 23.10.2020
  • Tip: Bayern
  • Kurz: 2.23

Čaute borci!

Tak tu si idem zahrať Bayern s vyšším vkladom lebo tomu proste verím.

Bayern má fantastickú formu v Eurolige - vyhral vo Fenerbahce, kde prehrávali zverenci Andreu Trinchieriho už aj o 21 bodov, vyhrali dokonca aj v Maccabi a o 18 bodov rozbili svojho úhlavného nepriateľa v Nemecku - Albu. Víkendovú prehru s Bayreuthom nerátam, tam v tom zápase v podstate o nič nešlo a Bayernu môže byť taký pohár ukradnutý.

Teraz pred nimi stojí Olympiakos, jeden z tímov, ktorý mám na blackliste :D

Pozeral celý minulotýždňový duel proti Maccabi, čo bola fakt hrôza. Napriek 167 bodom, ktoré v zápase padli to bol na Euroligu až smiešny basketbal a nebyť buzzer beateru, ktovie či by Pireus v predĺžení vyhral.

Samozrejme, inak majú aj hostia dobrú formu aj všetko, no ako favoritov zápasu ich jednoducho nevidím. V Audi Dome sa vždy ťažko vyhráva, navyše v dueli proti Maccabi mal problémy pivot zo základnej 5ky Ellis, ktorý kondične úplne odišiel a v druhom polčase už de facto nehral.

Domácim hrá fantasticky Vlado Lucic, výborne mu sekunduje pivot Reynolds, či napríklad PG Baldwin, PF Zipser alebo ďalší hráči. Po blamáži na finálovom turnaji BBL sa tím neskutočne posilnil a tento rok podľa mňa bez problémov postúpia aj do euroligového PO.

Hostia majú tiež celkom dobrý tím, dosť im to tam padá za 3, ani pod košom nie sú najhorší, no celkovo ich ja proste ako favoritov nevidím.

Kurz 2,23 na Bayern je luxus a ak to nebude padať, tak to môže bookie dosť oľutovať...

Tiket



Chat