• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: N.Zámky
  • Kurz: 1.7

Dobrý deň,

Túto analýzu píšem na základe informácií , ktoré sa vyskytli v posledných hodinách.
22.10.2020 ráno pomocou sociálnej sieti DVTK informovalo svojich fanúšikov o tom,že
zápas proti Novým Zámkom sa ruší. V správe sme sa mohli dozvedieť, že DVTK od štartu sezony
malo problemy s koronavirusom a odštartovalo sezonu iba s 3 formaciami. Následne dalej píšu o tom,že počet hráčov ktorí nemôžu nastupit sa zvýšil, dokonca sa píše, že nemajú dostatok hráčov na to aby mohli odohrať zápas. Každý hráč ma nejaké zranenie a nemôžu tým pádom nastupit proti Zámkom. Táto správa je zakončená , že predpokladajú to, že do 30 oktobra si presunú všetky zápasy.

Ked som si toto info prečital , tak som si povedal len jednu vec, že je to ich chyba. Bud nech povolajú juniorku a hraju s juniormi alebo nech sa im zapas skontumuje. Tu nie je problém, žeby mali celý tím v karanténe a nemohli hrať, tu je problém ,že 3 roky čo hrajú túto ligu, tak nedavajú priestor mladým hráčom a stále hrajú na 3 formácie, vždy ked sa im nejaký hráč uzdraví, tak automatický ide iný hráč dole, doliečovať zranenie. V tíme nie je koronavírus ,a preto neni dôvod aby sa zápasy odložili.
Pred pár hodinami Nove Zámky informovali verejnosť, že zápas proti DVTK sa odohrá v nových zámkoch, pretože ligová rada odmietla odložiť zápasy pre DVTK a tým pádom musia nastúpiť na zápas. (správne rozhodnutie)


1. DVTK malo hrať doma, ale zápas si prehodili a budú hrať v Nových Zámkoch. Zeby neccheli, aby domáca verejnosť videla tu potupu?
2. Ak je pravda, že DVTK nemá dostatok hráčov, budú musieť nastúpiť s juniorkou a tým pádom dostanu totálny debakel. (skôr si myslím, že budu hrať na tabletkách)

Môj osobný názor je taký , že doteraz hralo DVTK na 2 formácie + 3.formácia ktorá bola totalne slaba, na urovni našej druhej ligy. Teraz sa im museli zraniť 2-3 hráči
bud z prvej alebo druhej formácie a tým pádom vedia, že ich hráči nemajú šancu uspieť.
DVTK dnes nastúpi ale vidim to na 7-8 hráčov, ktorí sú na urovni našej ligy a zvyšných 7-8 budú len slabí juniori.

Prečo ale píšem tu analýzu je ten fakt, že bookmaker vypísal kurzy už včera alebo predvčerom, ked tieto informácie sa nedostali na verejnosť, a stále drzi kurz 1,7 na domácich
Nové zámky by mali zvíťaziť aj keby prišlo DVTK s tým, s čím hrali aj doterajšie zápasy. Ale podľa informácií , by mali prísť madari s veľmi oslabeným kádrom a to znamená že kurz 1,7 získava obrovskú hodnotu..

Na záver si to zhrňme.
Podla informácií z DVTK, DVTK nemá minimálny počet zdravých hráčov na to aby mohli nastupiť na zápas (musia dať viac juniorov)
Aby to nebolo len o DVTK, zámky majú toho roku slušný káder, veľmi kvalitní legionari a domáci hráči.

Ja si skúsim zahrať jednotku, myslím že kurz bude padať a tento kurz ma pre mna veľku hodnotu. Samozrejme ak zistím niečo nové, tak hned budem písat do komentáru.

GL

Tiket



Chat