• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: Khachanov
  • Kurz: 1.8

Kurz na Khachanova 1.8 sa mi zda prilis vysoky, realne by som ho nastavil tak na 1.45 - 1.5

Ani jeden z hracov nie je v top forme, ale Karen je o nieco kvalitativne lepsi a spolahlivejsi hrac so znacne lepsim servisom, ktory mu na halovom harde moze vybojovat kopec volnych bodov, aj ked to herne nebude stopercentne. Ma za sebou dobru antukovu sezonu a v hale zatial 3/1, prehra bola s Raonicom, ktory je na rychlom indoore neporovnatelne lepsi hrac ako Evans.

Na druhu stranu, kurz na Evansa pod 2 je podla mojho nazoru malo. V hale je zatial 2/1, v ostatnom kole zdolal Tiafoea, American vsak hral v poslednych tyzdnoch velmi vela tenisu - dva antukove challengre za sebou a mal len par dni na pripravu na harde. Myslim ze bola otazka casu, kedy to nanho dolahne.

V predoslom kole Caruso, co nie je najlepsi super na halovom harde a Evans potreboval nanho 3 sety. Fakt je, ze Khachanov dnes tiez potreboval 3 na mladeho Belgicana Bergsa, no Evans si nemoze dovolit ten luxus, ze bude mat vela volnych lopt na vlastnom servise a nemyslim, ze v inych aspektoch hry by dokazal proti Karenovi vyrazne dominovat.

Vo vymenach ocakavam viacmenej vyrovnanu hru, na servise vsak lepsieho Khachanova, co by mu malo zabezpecit vitazstvo v koncovkach setov.

Tiket



Chat