• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: Více než 2.0
  • Kurz: 1.62

Európska Liga nám už tradične ponúka nespočetné množstvo zápasov.
Vďaka veľkému počtu skupín nájdeme v ponuke nielen nudné, ale aj atraktívne súboje.
Jedným z tých atraktívnejších, vrámci Match Day 1, je pre mňa súboj holandského giganta PSV a prekvapenia minulej sezóny LaLigy Granady.

PSV je na Európskej scéne tradičný účastník základných skupín či už LM alebo EL, Granada je účastníkom jednej z TOP 5 líg v Európe.
Hoci Granada vo svojej krajine nepatrí k top tímom alá Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Valencia či Villarreal, španielským tímom sa v poslednom desaťročí na európskej scéne darí mimoriadne dobre.

Preto tu pred stávkou na víťaza zápasu uprednostňujem stávku na počet gólov.
Očakávam, že diktovať tempo hry budú holanďania, zatiaľ čo pre španielov bude prvoradá hra zo zabezpečenej obrany.

Aj napriek tomu si myslím, že o góly by v tomto zápase núdza byť nemusela. Booky tu očakáva skôr defenzívnu partiu a jeho pohľad na góly je skôr skeptický. O to lepšie pre mňa / pre nás.

Sezóna 2020/2021 priniesla z pohľadu PSV 7 súťažných zápasov a minimálne 2 góly padli vo všetkých dueloch. To isté tvrdenie platí aj o jeho predsezónnych, t.j. prípravných zápasoch - odohral ich 7 a zakaždým boli minimálne dvojgólové.

Sezóna 2020/2021 vyzerá z pohľadu Granady nasledovne:
Súťažných zápasov bolo 8 a dva góly nepadli len v jedinom, v tom poslednom so Sevillou (Granada vyhrala 1:0).
Pripravné zápasy boli 3 a dva góly nepadli len v zápase s Malagou (0:0).

Bilancia sezóny PSV 14 zápasov = 0 K.O. a bilancia sezóny Granady 11 zápasov = 2 K.O. pri celkovej bilancii 25 zápasov = 2 K.O. z pohľadu minimálne dvojgólových zápasov mi velí ísť do tohoto tipu s plnou dôverou.

Zápas na Philips Stadium začína 18:55 a pod taktovkou ho bude mať nemec Felix Zwayer.
Vzhľadom na to, že NS 1 ponúka súboj Slavie a NS 2 zasa duel Arsenalu, tento atraktívny duel pravdepodobne neuvidíme na žiadnom TV kanáli. Live streamy z EL neponúka ani TV Tipsport takže priebeh zápasu ostáva sledovať len online prostredníctvom komentárov resp. cez tracker.

Tip na výsledok 2:1.
Tipu zdar!

Tiket



Chat