• Dátum: 22.10.2020
  • Tip: Arsenal a Více než 1.5
  • Kurz: 1.81

Dalo by sa povedať, že Arsenal je v tejto sezóne, aj napriek prehre na Etihad Stadium, vo forme a preto v úvodnom zápase Európskej súťaže č. 2 volím jeho výhru.

Tip --> Arsenal zvíťazí a zároveň v zápase padnú minimálne 2 góly.

Do sezóny 2020/2021 vstúpili kanonieri ziskom dvoch trofejí, ktoré im štyroma gólmi vystrieľal ich najväčší klenot, gabončan Pierre-Emerick Aubameyang.
Ten najprv v úvode augusta dvoma gólmi vo finále FA Cupu rozhodol o výhre nad CFC, aby následne na jeho konci rozhodol aj zápas Community Shield s LFC. Jeho prvý gól prispel k remíze 1:1 v riadnom hracom čase a jeho premenená penalta v 5. sérii definitívne rozhodla o zisku trofeje číslo 2 v sezóne.

Kanonieri sa s LFC stretli aj v ďalšom pohári, vrámci osemfinále Carabao Cup ich po bezgólovej remíze vyradili na penalty.
Aby toho nebolo málo, proti LFC sa v úvode sezóny postavili aj do tretice, tentokrát vrámci PL, no tam sa im už nedarilo a na Anfielde prehrali 1:3. No aj napriek tomuto neúspechu je bilancia 2V - 1P so suverénom minulej sezóny pre klub zo severu Londýna fantastickou vizitkou.
Mimo spomínaných štyroch zápasov si Arsenal v úvode sezóny na svoje konto pripísal ešte štyri výhry a jednu, v úvode analýzy spomínanú, prehru na Etihad.

Arsenal je vo svojich vstupoch do jednotlivých súťaží fantastický.
Vrámci finále FA Cup uspel 2:1 s CFC, vrámci Community Shield uspel s LFC, vrámci Carabao Cup uspel s Lestrom a vrámci PL uspel aj s Fulhamom.

Zakaždým to boli zápasy hrané mimo domáci štadión Emirates, zakaždým pre nich vstupný zápas skončil úspešne a očakávam, že inak tomu nebude ani pri vstupe do EL na pôde rakúskeho protivníka.

Dnes to odhadujem na 0:3 a preto volím v tomto zápase dvojku podporenú minimálne dvoma gólmi.
Tipu zdar!

Tiket



Chat