• Dátum: 21.10.2020
  • Tip: Ferencváros a Více než 1.5
  • Kurz: 1.56

Ferencvaros za poslednych 5 sezon vyhral tri krat ligu a z toho posledne dve sezony su majstri. Zahrali si kvalifikaciu ligy majstrov v minulej sezone, kde vyradili Ludogorets, Vallettu a az Dinamo Zahreb im vystavil stopku. V europskej lige postupili cez Suduvu do skupinovej fazy, kde si zahrali v skupine s Espanyolom, Ludogoretsom a Cska Moskva a skoncili na 3.mieste. Tento rok uz v lige majstrov vyradili majstra Svedska Djurgardeen, ked ho porazili 2:0 a potom i v Skotsku Celtic 2:1, Chorvatskeho majstra Dinamo Zahreb 2:1 a aby toho nebolo malo tak este v dvojzapase Norskeho majstra Molde.
V Madarskej lige i ked Ferencvaros odohral oproti inym o jeden ci dva zapasy menej tak su na prvom mieste v tabulke. Maju len vyhry a jednu remizu este z prveho zapasu.
Cez tyzden mali sviatok futbalu, ked si mohli zahrat v Spanielsku proti Barcelone v lige majstrov a i ked prehrali dokazali skorovat gol. Ujpest uz odohral o dva zapasy viac, ale tiez uz stihli 3 krat v sezone prehrat a hlavne co ich trapi je 15 inkasovanych golov co je najviac v Madarskej lige. Ferencvaros by tu mal potvrdit kvality, ktorymi sa prezentuju i mimo Madarska.

Tiket



Chat