• Dátum: 21.10.2020
  • Tip: Heroic
  • Kurz: 1.35

Ahojte,

toto je moja 10 analýza, tak som sa snažil vybrať niečo čomu dávam 110% šancu na výhru :)
Zašiel som opäť do sveta e-športov, opäť hra CS:GO. Konkrétne zápas Sprout - Heroic, kde volím výhru tímu Heroic. Nižšie si predstavíme jednotlivé tímy, rozoberieme zápas a dôvody prečo sa inšpirovať, a podať na Heroic. Tak poďme na to :)

Sprout:
- nemecko-poľský tím
- momentálne sa nachádzajú na 20 pozícii vo svetom rankingu tímov (k 19.10.2020)
- základná zostava
Spiidi
denis
snatchie
faveN
dycha
Ranking jednotlivých hráčov sem dávať nebudem, keďže by to nemalo zmysel podľa mňa.
- Sprout aj keď v súčasnosti je na 20 pozícii tak na konci júla bol až 40. Z tohto dôvodu sem ranking hráčov dávať nebudem, keďže sa nedajú porovnávať zápasy proti tímom 3-4 sledu a proti top tímom. Podľa mňa Sprout patrí k tým tímom 3-4 sledu. Na tomto turnaji skončili v skupine na 3. mieste (ENCE. NiP, North). V play-off nižšej vetvy prekvapivo postúpili cez GODSENT 2:1 na mapy (16:7 Vertigo, 9:16 Inferno a 16:9 Nuke). Štatistiky jednotlivých máp sem dávať taktiež nebudem, pretože tak ako som spomínal bola by to veľmi zavádzajúca informácia, keďže Sprout nehrá tak často proti kvalitným tímom typu Heroic. Obľúbené mapy však sú Dust2 a Mirage. Medzi mapy, ktoré nemajú v láske patrí Overpass, Vertigo.

Heroic
- dánsky tím
- momentálne 2. najlepší tím na svete! (k 19.10.2020)
- základná zostava:
cadiaN
b0RUP
niko
stavn
TeSeS
- Heroic, jeden z najlepších tímov posledných mesiacov. V top 3 sa držia už úctyhodné 2 mesiace. Heroic takisto nepovažujem za jeden z tých top tímov, avšak ani za tým 3-4 sledu. Pre mňa je to taký tím 2. sledu a budúci stabilný tím top 10. Síce im posledné zápasy pred týmto turnajom veľmi nevyšli a z posledných 10 zápasov majú 4 výhry a 6 prehier, avšak tie prehry prišli práve proti tým top tímom (2x Astralis, NaVi, BIG, FaZe Clan). Avšak z tých 4 výhier sú 2 taktiež proti top tímom (Astralis 2:0! a BIG 2:0). Na tomto turnaji skončili v skupine na 3. mieste za Astralis a G2. v play-off nižšej vetvy si poradili s North. V obľube majú mapy Vertigo, Inferno a Nuke. Dust2 hrajú len minimálne.

Vzájomné zápasy hrajú pre Heroic. Celkovo má 6 výhier a 1 prehru. V tomto roku sa tieto tímy stretli iba raz vyhralo Heroic 2:0 na mapy.

Štatisticky sa na tento zápas pozerať nemôžeme, keďže nejde o tímy, ktoré by mali rovnako kvalitných súperov vo svojich predošlých zápasoch. Avšak pre mňa tu jednoznačne vyhráva Heroic. Individuálna kvalita, tímová kvalita, skúsenosti z ťažkých zápasov, to všetko vraví pre Heroic. Pre mňa sú v tomto zápase Heroic 110% favoritom. Nevidím tu šancu pre Sprout. Jediná mapa kde by Sprout mohli Heroic potrápiť, dokonca aj poraziť je mapa Dust2, avšak tú z určitosťou Heroic zabanujú. Sprout naopak zabanuje Overpass. Vidím to na mapy Mirage/Vertigo, Nuke/Inferno a 3. si netrúfam tipovať. Takže pre mňa by bol výsledok 2:1 pre Heroic prekvapením, ktoré nám však neuškodí. Avšak očakávam tu 2:0.

Verím, že sa vám táto analýza páčila, bola to ťažká analýza, v ktorej som sa nemohol oprieť o štatistiky a podložiť tak nejaké priame dôkazy ale verím, že vám to stačilo, za inšpirácie a palce hore budem rád.

Ďakujem za prečítanie, veľa šťastia.

S pozdravom Maci12

Tiket



Chat