• Dátum: 21.10.2020
  • Tip: Raonic a Raonic
  • Kurz: 1.31

Ahojte,

v zápase Norrie - Raonic volím tip na víťazstvo v 1. sete a aj zápase pre Raonica. Nižšie si rozoberieme dôvod tejto stávky, jednotlivých hráčov a zápas. Tak poďme na to :)

Cameron Norrie
- 25 rokov
- 1.88m
- ATP: 70., najvyššie na 41. pozícii
- štatistiky za rok 2020: 14W/13L, z toho hard: 13W/10L
- Norrie je hráč so slušným podaním a pomerne dobrou medzihrou. Jeho obľúbeným povrchom je hard. Minulý týždeň sa prekvapivo dostal na turnaji v Petrohrade až do štvrťfinále, kde podľahol Rublevovi 2:0, predtým dokázal poraziť Fritza i Kecmanovica. Na tomto turnaji v Antverpách dokázal včera ako outsider poraziť Fína Ruusuvuoriho. V hale toho za svoju doterajšiu kariéru neodohral veľa - 26 zápasov (ITF nerátam) s bilanciou 12W/14L.

Miloš Raonic
- 29 rokov
- 1.96m
- ATP: 21., najvyššie na 3. pozícii
- štatistiky za rok 2020: 19W/8L, z toho hard: 17W/7L
Raonic patrí k jedným z mojich najobľúbenejších hráčov, má razantný servis (jeden z najlepších na okruhu) a na svoju výšku pomerne slušnú medzihru. Vo svojich zápasoch využíva najmä svoje podanie a taktiež dosť často prechod na sieť, kde vie zahrať skvelo. Má skvelú formu, podanie mu šľape, o čom svedčí aj fakt, že pred pár dňami v Petrohrade nastrieľal dokopy 63 es v 4 zápasoch!! Dnes si vylepšil štatistiku o 17 es. Porazil Bedeneho, ktorý mal v 2 sete 2 setbally na podaní Raonica za stavu 6:5 40:15. Avšak Raonic zachoval chladnú hlavu a skvelým podaním zvrátil nepriaznivý priebeh gemu a neskôr to potvrdil víťazstvom v tie-breaku. Raonic má v hale skóre 70W/35L.

Títo hráči sa stretli iba raz, minulý rok v Paríži, takisto v hale, kde Raonic triumfoval 6-3, 6-2.

V tomto zápase vidím ako jednoznačného favorita Raonica. Opäť pôjdem však do stávky na 1. set a zápas, keďže 1. set má Raonic vždy fantastický. 1. set naposledy prehral na tvrdom povrchu 27. 8. 2020 proti Krajinovičovi, odvtedy 9 zápasov neprehral 1. set a to ani proti hráčom ako sú Djokovič, Tsitsipas, Pospisil, Khachanov, Čorič. Celkovo v tomto roku na tvrdom povrchu prehral len 4 krát 1. set z 24 zápasov! Stávku 2:0 na sety príliš neodporúčam, keďže rovnako ako som písal v analýze na zápas proti Bedenemu tak môže prísť nejaký herný výpadok alebo skrat a Raonic ten druhý set prehrá. To sa aj skoro stalo, ak by Bedene potvrdil aspoň jeden zo setballov. Takže stávka na 1. set a zápas je podľa mňa istejšia a dávam jej plnú dôveru.

Verím, že sa vám analýza páčila, inšpirujete sa a zanecháte kladnú odozvu :)

Za prečítanie ďakujem, veľa šťastia.

S pozdravom Maci12

Tiket



Chat