• Dátum: 20.10.2020
  • Tip: Více než 1.5
  • Kurz: 1.39

V úvodnom kole Champions League ešte pridám tip na to, že brankár moskovčanov, Guilherme, bude loptu zo svojej siete vyťahovať minimálne dvakrát.

Tip --> počet gólov Salzburg v zápase: 2 a viac.

Z môjho pohľadu je Salzburg klubom, ktorý sa nebojí hrať futbal bez ohľadu na to aký súper proti nim na ihrisku stojí.
Podľa toho vyzerajú aj jeho výsledky - ich zápasy sú len málokedy o jedinom góle a častokrát je to bohatá gólová prestrelka čo dokazovala aj minulá sezóna CL.
Do osemfinálových súbojov sa im nakoniec zo skupiny postúpiť nepodarilo, keďže hrali v spoločnosti Liverpoolu a Neapola, no z tretej priečky postúpili "aspoň" do jarných bojov vrámci EL.
Ich skóre po šiestich zápasoch v skupine CL bolo 16:13, čo len dokazuje ich futbalovosť a hlad po strieľaní gólov. V domácom prostredí uštedrili šestku Genku a napriek prehre splnili limit dvoch gólov aj v zápase s Neapolom. Gólovo naprázdno vyšli v domácom súboji len s LFC.

Moskva skončila v základnej skupine minulej sezóny CL v spoločnosti Juventusu, Atlética Madrid a Leverkusenu posledná. Vyhrať dokázala len v úvode v Nemecku 2:1, potom nasledovalo päť prehier. Dva góly inkasovali tak v Taliansku ako aj v Španielsku.

Aktuálna sezóna pridelila Salzburgu do cesty okrem Moskvy aj Atlético Madrid a Bayern, takže cesta za postupom do osemfinálových bojov bude v tejto konkurencii, tak ako aj minulý rok, náročný oriešok.
No zápasy sa začínajú vždy od nuly, rozhoduje sa na ihrisku a nikde nie je napísané, že Salzburg nemôže futbalovú verejnosť prekvapiť postupom zo skupiny.

Dôležité je preto s Moskvou bodovať stopercentne a keďže Salzburg nepatrí medzi kluby, ktoré zápasy hrajú na 1:0, volím v tomto zápase minimálne dva góly na ich strane.

Tipu zdar!

Tiket



Chat