• Dátum: 18.10.2020
  • Tip: Raonic a Raonic
  • Kurz: 1.33

Ahojte,

dnes si rozoberieme zápas medzi Milošom Raonicom a Aljazom Bedenem. V tomto zápase volím stávku na výhru 1. setu a taktiež aj zápasu Raonica. Nižšie si rozoberieme jednotlivých hráčov, dôvod stávky a ako vidím tento zápas.

Aljaz Bedene:
- 31 rokov
- 1.83m
- ATP: 51., najvyššie na 43. pozícii
- štatistiky za rok 2020: 12W/10L, z toho hard: 10W/8L
Bedene je skúsený slovinský hráč. Má slušné podanie a kvalitnú medzihru. Svojím podaním vie spôsobiť veľké problémy ak mu to tam padá, ak nie častokrát je on ten kto má problémy. Na harde hral naposledy v 1. kole na US Open (1. 9. 2020) kde podľahol 3-2 na sety Fínovi Ruusuvuori-mu. Bedene mal v tomto zápase úspešnosť 1. podania len 50%, aj napriek tomu nastrieľal 13 es, avšak až 14 dvojchýb! V tomto roku má na konte skalpy hráčov ako Khachanov, Tsitsipas (Všetko však ešte začiatkom roka, vo februári).

Miloš Raonic
- 29 rokov
- 1.96m
- ATP: 21., najvyššie na 3. pozícii
- štatistiky za rok 2020: 18W/8L, z toho hard: 16W/7L
Raonic patrí k jedným z mojich najobľúbenejších hráčov, má razantný servis (jeden z najlepších na okruhu) a na svoju výšku pomerne slušnú medzihru. Vo svojich zápasoch využíva najmä svoje podanie a taktiež dosť často prechod na sieť, kde vie zahrať skvelo. Má skvelú formu, podanie mu šľape, o čom svedčí aj fakt, že pred pár dňami v petrohrade nastrieľal dokopy 63 es v 4 zápasoch!!

Dôvodom stávky na prvý set a zápas je to, že verím, že v tomto zápase bude Raonic dominovať, a vyhrá bez problémov. Kurz na výhru je mali tak volím aj stávku na prvý set. Raonic prvé sety neprehráva! 1. set naposledy prehral na tvrdom povrchu 27. 8. 2020 proti Krajinovičovi, odvtedy 8 zápasov neprehral 1. set a to ani proti hráčom ako sú Djokovič, Tsitsipas, Pospisil, Khachanov, Čorič. Celkovo v tomto roku na tvrdom povrchu prehral len 4 krát 1. set z 23 zápasov!

Rozmýšľal som aj o stávke na 0:2 na sety pre Raonica ale toto je istejšia stávka v prípade, že by mohlo dôjsť v 2. sete k nejakému kolapsu zo strany Raonica, podobne ako v zápase s Čoričom, kde mu nič nevychádzalo.

Verím, že sa vám analýza páčila, a že sa inšpirujete. Za inšpirácie a spätnú väzbu vopred ďakujem :)

Ďakujem za prečítanie, prajem príjemný zvyšok dňa a veľa šťastia
S pozdravom Maci12.

Tiket



Chat