• Dátum: 18.10.2020
  • Tip: Shanghai a Shanghai
  • Kurz: 3.56

Čaute borci!

Tak zahrám si dnes aj jeden zápas čínskej ligy. Čínsky basketbal je podľa mňa hrozne ťažké tipovať, no na tento zápas som našiel veľa zaujímavých infošiek.

Prvá je, že domácim v offseason odišli 2 najväčšie hviezdy z čínskych hráčov - Su Ruoyu a Liu Zheng. Dôvod? Pýtali veľa peňazí (a to fakt bez srandy). Odišli aj Zhao Tianyi a Wu Yuija, čo boli takí priemerní hráči. Nahradili ich však dvaja podobní domáci hráči.

Ďalšia dôležitá info - zahraničné posily Raduljica a Chandler nenastúpia! Prvý menovaný je ešte v povinnej karanténe a Wilson Chandler do krajiny príde v najbližších dňoch.

Šanghaj sa naopak veľmi posilnil. Do tímu prišla obrovská hviezda Jimmer Fredette, ktorý v tejto lige dokázal raz streliť aj 75 bodov v jednom zápase. Tiež sa k tímu pridal aj Deng Meng, naturalizovaný Američan. Šanghaj si tiež doplnil káder o dobrých domácich hráčov. Malo by sa hrať bez divákov, čo nám tiež bude hrať do kariet.

Suma sumarum, faktor absencie 2 kľúčových zahraničných hráčov domácich ma presvedčil k stávke na 2/2. Dôveru dávam polovičnú, predsa len, je to Čína :D

Tiket



Chat