• Dátum: 17.10.2020
  • Tip: Juventus
  • Kurz: 1.44

Zo štvrtého kola talianskej Serie A si zahrám výhru favorizovaného Juventusu na pôde nováčika z Crotone.

Crotone sa do najvyššej súťaže vrátilo po troch rokoch. Jeho káder má skromnú hodnotu 40 mil. euro a k najznámejším hráčom patria : obrancovia Magallán, Luperto a Djidli, stredopoliari Cigarini, Benali či útočník Simy. Crotone nezačalo sezónu dobre keď po troch kolách je na poslednom mieste tabuľky s tromi prehrami a skóre 2:10.

Juventus asi netreba predstavovať keďže ide o dominátora posledných sezón talianskej ligy, ktorého hráčsky káder s hodnotou 690 mil. euro je nabitý známymi menami. Do sezóny vstúpili docela dobre keď najprv vyhrali 3-0 so Sampdoriou, potom remizovali 2-2 na pôde AS Rím a v poslednom dueli proti Neapolu síce vyhrali kontumačne, ale to sa podľa môjho názoru zmení keďže hráčov Neapola nepustili hygienici z mesta.

Keďže Crotone hráva prevažne v nižších súťažiach tak neprekvapí, že tieto tímy spolu odohrali len 6 vzájomných zápasov. Juventus vyhral v 5 dueloch a raz sa zrodila remíza 1-1.

Pôvodne sa kurzy na výhru Juventusu pohybovali niekde na hranici 1,30. Po oznámení, že sa Cristiano Ronaldo nakazil koronavírusom sa odrazu pohli do aktuálnych výšok a to už je pre mňa zaujímavé. Aj napriek absencii najlepšieho hráča hostí je stále kvalita hráčskeho kádra Juventusu na inom leveli ako u domácich hráčov a preto si zahrám výhru hostí vo vyššej dôvere.

Tiket



Chat