• Dátum: 17.10.2020
  • Tip: Fethiye BLD +11.5
  • Kurz: 2.11

Čaute borci!

Tak na dnes mám toho dosť veľa, začnem prvým, handicapovým zápasom.

Fethiye vôbec nie je taký zlý tím ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Dostali síce viaceré nátresky, no pred týmto zápasom sa opäť raz pekne posilnili. Tím sa ešte len zohráva a prehru o 40 vo Fenerbahce by som nejako vážne ani nebral. Predtým doma veľmi pekne držali krok s Bursasporom, ktorý aj mohli poraziť, no ušla im 3q.

Poďme si ich predstaviť. PG - Eric Neal, šikovný Američan, SG - Branden Frazier, ktorý prišiel z Bonnu, SF - Elgin Cook, ktorý naposledy hral v Eurocupovej Kazani, PF - Polat Kaya z Turk Telekom Ankara a na C - najväčšia hviezda tímu, Abdul Abu, hráč, ktorý v portugalskej lige v drese Sportingu robil divy. Spomeniem aj novú posilu - Darion Atkins prišiel z AEK Atény a malo by ísť o najzvučnejšie meno v tíme. Potom sú tam ešte aj nejakí solídni Turci - Emir Gokalp, ktorý sem prišiel práve z tímu hostí alebo Baris Hesek, ktorý naposledy hral za Fenerbahce.

Suma sumarum, nie je to až taká katastrofa.

Hostia majú samozrejme lepší tím - Brock Motum z Valencie, Hamilton z Rishon či ďalší hráči, ktorí sú na tom určite lepšie ako domáci čo sa týka kvality. Lenže!

Galatasaray je očividne dosť nezohratý, čo som videl hlavne v predošlom dueli, v ktorom ich mega trápil slabučký Besiktasu. Tiež ma nepresvedčili ani v Ormanspore ani v predošlých dueloch.

Táto stávka je skôr taká pocitová, preto aj dôvera bude len polovičná. Veľa šťastia :)

Tiket



Chat