• Dátum: 16.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 5

Udržať sa dlhodobo v Premier League je pre kluby s nižším rozpočtom veľmi náročné, no Burnley už niekoľko rokov patrí k priemeru Premier League, čo samozrejme vzhľadom na to, že Premier League je dnes asi najlepšia liga na svete, nie je vôbec zlé.

Úvod tejto sezóny im ale nevyšiel a v prvých troch kolách nezískali ani bod. Navyše, 4 a 3 inkasované góly na pôde Leicesteru, resp. Newcastle ich rozhodne netešia. Ak Burnley niečo v minulých rokoch zdobilo, tak to boli vyrovnané výkony a veľmi solídna obrana.

West Brom je nováčik a takisto nemal vydarený štart. Po 4 kolách majú jediný bod za remízu proti Chelsea. Zatiaľ však hrali okrem Chelsea proti Evertonu, Leicesteru a Southamptonu, takže zatiaľ všetko veľmi náročné zápasy.

Vyznamenala sa pár-krát práve ich ofenzíva. Proti Chelsea dali 3 góly, na pôde Evertonu 2 góly, aj keď po ČK to bola vysoká prehra 5:2. Doma na lepšie výsledky budú chcieť nadviazať.

Zranený je Robson-Kanu, fit ešte nie je ani Robinson a tak zrejme do zápasu nenastúpi. O to viac priestoru by mohol mať v ofenzíve Diangana, ktorý dal v min.sezóne v Championship 8 gólov v 30 zápasoch, v tejto sezóne sa zatiaľ presadil raz, na pôde Evertonu a má na konte 6 striel, čím je na čele svojho tímu.

Fair kurz tu vidím na úrovni 4,00.

Tiket



Chat