• Dátum: 16.10.2020
  • Tip: Minnesota
  • Kurz: 1.5

Atlanta Falcons (0-5,1-4 ATS) @ Minesota Vikings (1-4,3-2 ATS)

Zdravím všetkým fanúšikov NFL.V týždni 6 sa proti sebe postavia Falcons a Vikings.
Falcons sú jeden z mála teamov ktoré ešte túto sezónu nevyhrali. Ich prvé zápasy boli
aspoň kompetetívne kde atlanta vedela skórovať ale nevedeli si udržať náskok a zosypali sa v štvrtej štvrtine. avšak posledné 2 týždne Atlanta nedokázala skórovať viac ako 16 bodov.
Atlanta po dlhom trápení vyhodila Svojho HC Dan Quinn a rovno aj GM Thomas Dimitroff. Momentálne coachuje Atlantu interim HC alebo tzv. dočasný coach Raheem Morris. Proti Vikings je isté že nastúpi Calvin Ridley avšak Jones, Hurst a Gage sú questionable. Vikings síce sú papierovo 1-4 ale hrajú oveľa lepší futbal a mnoho z hier ktoré prehrali mohli kľudne vyhrať. Minulý týždeň držali Seahawks v prvej polovici na krátko avšak v druhej polovici Seahawks zabrali. Vikings boli mimoriadne blízko k víťazstvu no nepremenili 4 a 1 čo dalo výhodu Seattlu. V tejto hre sa zranil jednička Running back Dalvin Cook a je nepravdepodobné, že nasúpi proti Falcons. V tom však vôbec nevidím problém keďže Alexander Mattison je takmer taký efektívny ako Cook. Veľmi zaujímavé je že tréner Minnesoty Mike Zimmer neprehral
proti Atlante ešte ani raz odkedy je trénerom Vikings čiže 2014. Vikings sú v pozícii kde musia vyhrať až chcú zachrániť svoju sezónu. V tejto hre by taktiež mal padnúť over 54.
Dôvera 10/10

Tiket



Chat