• Dátum: 16.10.2020
  • Tip: Maccabi T.A.
  • Kurz: 2.49

Čaute borci!

Tak po nie príliš dobrej sérii si dnes zahrám Maccabi.

Mám na to viacero dôvodov. Po prvé, Maccabi má momentálne jeden z najkvalitnejších kádrov v celej Eurolige. Hviezdy ako napríklad Scottie Wilbekin, Ante Zizic, Dragan Bender, Tyler Dorsey či Američania Bryant, Caloairo, Hunter a Jones sú úplne to najlepšie, čo môže európsky basketbal priniesť.

Po druhé, tesne teraz prehrali dva duely proti CSKA, respektíve výbornému Bayernu. Už musí prísť výhra, čoho sú si vedomí aj v Izraeli. Pred týmito zápasmi v pohode vyhrali s Albou a v príprave tiež nezaváhali. Tiež sa im vyliečila väčšina hráčov zo zranení a aj bez Casspiho a Dibartolomea by tento zápas mali zvládnuť.

Olympiakos sa zatiaľ v Eurolige z Grécka ani nepohol. Celkom škandálne prehrali doma s Kaunasom, čo si potom však napravili 2 výhrami nad Panathinaikosom, ktorý to tento rok bude mať vzhľadom k zníženým financiám veľmi ťažké a tiež porazili aj v utorok Miláno, čo bolo celkom prekvapenie.

Bodovo ich ťahá trio Sloukas, Printezis a Harrison. Ďalej tam majú mená ako napríklad Martin, Mckissic, Ellis či Jenkins, čo sú oproti hráčom Maccabi všetko slabší hráči. Výhoda domáceho prostredia veľmi hrať rolu nebude, pretože pokiaľ viem, tak na zápas fanúšikovia ísť nemôžu.

Kurz na hostí sa mi veľmi páči a úprimne, čakal som ho o dosť nižší. Pevne verím, že sa týmto tipom naladíme na víťaznú vlnu a všetko pôjde tak, ako má. Veľa šťastia :)

Tiket



Chat