• Dátum: 16.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 3

Ďalší hodnotný kurz, aj keď nie tak ako predošlý (Sarabia/PSG), na druhú stranu, tuto je v podstate istota, že hráč nastúpi v základnej zostave - pri Sarabiovi toto neplatí. Poďme sa ale pozrieť na zápas Dijon vs. Rennes a konkrétne na vybraného strelca.

Všimol som si už viac-krát, že mladí a noví hráči v kluboch sú často kurzovo podceňovaný. Podobne to vidím i tu. Rennes je tu favoritom, kurzovo je to vzácne vyrovnané (počet gólov) - 50% šanca, že Rennes dá 2 alebo viac gólov.

To už je slušné, keď sa pozrieme na štatistiky Guirassyho. 24-ročný útočník, reprezentoval Francúzsko U19 a U20 - dal solídnych 9 gólov v 11 zápasoch.

Klubovo sa ukázal už v sezóne 15/16, keď v drese Auxerre (Ligue 2) dal gól v 50% prípadov (8 gólov v 16 zápasoch). V minulej sezóne dal v Amiens 9 gólov v 23 zápasoch - to už dokonca v Ligue 1 a v mužstve, ktoré vypadlo do Ligue 2.

Teraz je v oveľa lepšom mužstve, v prvých 5 zápasoch sa presadil už 3x, gól dal aj v predposlednom zápase na pôde St.Etienne. Fair kurz na úrovni 2,4 - 2,5.

Tiket



Chat