• Dátum: 15.10.2020
  • Tip: Donald Trump
  • Kurz: 2.25

Zdravím tiperi a konšpirátori!

Z analýz ktoré som tu čítal bolo mnoho nezmyselných konšpirácii. Na tiketoch za 100ky niekedy aj vyše 1000e by som čakal lepšie odvovodnenie ako úbohé konšpirácie o NWO liberaloch zmanipulovaných prieskumoch biden je babka ktoreho manipulujú ti hore nad ním a podobne.

Minule voľby bola favorizovaná hilary a napokon aj získala väčší počet hlasov. Tento rok má biden v prieskumoch ešte viac percent. Takze tieto prieskumy by som nepodcenoval. Napokon ak by bol dosadený proti trumpovy hociktorý kandidát automaticky bude mat veľké množstvo hlasov len preto že nechcú voliť trumpa. A povedzme si na rovinu Trump je veľmi kontroverzný a už to že vyhral prvé voľby je úspech. Robí skôr show ako stretnutie s kimom zázračne vyliečenie z korony atd. Ďalších voličov ktorých stratil boli s nezvládnutou pandemiou a vyše 220k mŕtvych čo by mohol byt zlomový moment. Média zhadzuju trumpa aj z dôvodu ako to bolo napr u nás na Slovensku proti ficovi a kotlebovi. Fico je zlodej a kotleba fasista. Proste chcelo to zmenu k lepšiemu a práva opozícia u nás bola určite lepšou voľbou ako zlodej Fico. Osobne si myslím že pre krajinu je lepší biden. Či už pre lepšie vzťahy z eu Čínou alebo napr klimatických otázok.

Avsak napriek tomu favorizujem trumpa. Biden je az príliš nevýrazný a ak by tam dosadili mladšieho energickejšieho kandidáta Trump by nemal šancu. Avsak biden má problémy so zdravým atd čo už tu bolo spomenuté a podľa mna nieje schopný riadiť krajinu. Museli by mu v mnohom pomáhať blízky ľudia “zo strany”. Nemá na to riadiť krajinu ako je USA možno tak pred 10r. Čiže je to všetko postavené na antitrump politike. Ďalším momentom môže byt druha vlna korony. V Eu sú rekordne počty nakazených je menej opatrná v opatreniach a pri prvej vlne. USA môže byt koncom októbra na tom oveľa lepšie. Ďalším faktorom je že pred koronou bola rekordne nízka nezamestnanosť akciové trhy sú v súčasnosti na maxime. Uvidíme taktiež ako sa ešte do volieb zapojí kanye west ktorý môže zobrať hlasy bidenovi z okruhu podporovateľov blm avsak na to sa nedá spoliehať možno že nijak.

Tiket



Chat