• Dátum: 14.10.2020
  • Tip: Gran Canaria
  • Kurz: 2.37

Čaute tipéri!

Dnes len tak zľahka. Canaria sa celkom trápi, prehrala ostatné 2 duely, majú ťažký program, písal som aj proti nim analýzu proti Ľubľane, ktorá vyšla, no tu idem do nich.

Tradičnú stávku polčas+zápas radšej vynechám, lebo Canaria je presne takým tipom typom tímu, ktorý je schopný v druhom polčase zaznamenať comeback. Samozrejme, to nevylučuje fakt, že nemôžu začať vyhrávať hneď od začiatku.

K zloženiu tímu. Zo Zaragozy prišiel trénerský génius Portirio Fisac, ktorého mám fakt veľmi rád.

Z Panathinaikosu prišiel Wiley, z Lietkabelisu litovský reprezentant Tomas Dimša, z euroligoveho Zenitu francúzsky reprezentant Albicy a z Manresy Frankie Ferrari. To sú asi 4 najvýznamnejšie prestupy. Udržali si Okoyeho, Burjanadzeho, Costella či ďalších domácich hráčov.

V Eurocupe síce v utorok dostali kefu od Cedevity, no ten tím je skutočne výborný. Predtým tiež prehrali s Madridom a vidíme, že tam celkovo nie je všetko v poriadku. Lenže, Estudiantes je jeden z najväčších adeptov na vypadnutie.

Keď sa pozrieme na posledných 25 zápasov tohto tímu tak zistíme, že vyhrali len 4 z nich. Tím majú podľa mňa najslabší v celej lige spolu s Fuenlabradou, ktorú v minulom zápase o bod porazili. Predtým samé prehry. Tím nemá lídra, tiež tam nie je chémia a ten kurz na domácich to je fakt asi vtip :D

Canaria, eurocupové mužstvo, napriek mega ťažkému programu tretí duel v rade už neprehrá. Hrá sa stále bez divákov, čo nám hrá do kariet...

Tiket



Chat