• Dátum: 14.10.2020
  • Tip: C.Ruud
  • Kurz: 1.44


ATP Sardínia-antuka, Tenis muži - dvojhra

Hanfmann Yannick - Ruud Casper 2

V rámci turnaja ATP Sardínia som sa rozhodla zahrať si na Ruuda. Tento hráč sa tento rok poriadne zdvihol a v rebríčku je už na pozícii č.25 čo je zároveň jeho najlepšie postavenie aké mal. V sezóne má bilanciu 22/13 a antuku 17/8. Na veľkých turnajoch na antuke si zahral semifinále v Ríme, kde stroskotal na Djokovičovi. Potom v Hamburgu opäť semifinále a prehra s Rublevom. No a French Open prehra v 3.kole s Thiemom. Jeho forma je výborná a verím že to využije aj v Sardínii. Na antuke tento rok porazil aj Khachanov, Sonego, Cilic, M.Berrettini, Paire, Fognini, Humbert, T.Paul.

Hanfmann je v rebríčku na pozícii č.101 a najvyššie bol 97. On toho odohral počas pauzy veľa v exhibíciách a aj preto je jeho bilancia 56/18 a antuka 47/12, je to však výrazne skreslené tými exhibíciami. V ostrých zápasoch vyhral Todi challenger a bol vo finále Kitzbuheli. Ale okrem toho hral ďalšie 4 turnaje a tam už padol 2x v druhom kole a 2x v prvom a to s Vilella Martinezom, Zapata Mirallesom, Garinom a posledný turnaj s Magerom. Tu si poradil v prvom kole s Carusom 6:0 6:4.

Spolu odohrali už 3 zápasy. Z toho ten prvý v 2017 vyhral Hanfmann, ale ďalšie dva v roku 2018 a 2019 už vyhral Ruud. Všetky zápasy sa hrali na antuke.

Tu si veľmi rada zahrám na výhru Ruuda.

Tiket



Chat