• Dátum: 14.10.2020
  • Tip: Podgorica a Podgorica
  • Kurz: 4.08

Ahojte tipéri!

Tí z vás, ktorí ma už nejaký ten čas sledujú tak vedia, že som si dosť obľúbil stávky polčas+zápas, kde nie je výnimkou, že si občas zahrám aj kurz nad 3 či 4. Paradoxom pre mňa zostáva fakt, že tieto stávky mi dokonca častejšie vychádzajú ako "suché" stávky okolo kurzu 2-2,50 na favorita zápasu v prípade 1/1 či 2/2.

Cez víkend som písal analýzu proti Budúcnosti, čo dnes už nespravím. Ukázali sa byť super súdržným tímom, ktorý v sezóne oprávnene ešte neprehral. Naturalizovaný Američan Cobbs, ďalej super snajper Danilo Nikolic, bývalý hráč NBA Vaughn alebo šikovný Popovic, Reed či Suad Sehovic. To sú všetko parádni hráči a aby toho nebolo málo, tak pred sezónou prišiel z práve z Malagy Melvin Ejim, ktorý tento tím bude veľmi dobre poznať, nakoľko spravili len minimum zmien.

Podgorica už navyše stihla poraziť v tejto sezóne tímy ako Partizan, Levallois, Bresciu či Mornar Bar. Tu v súťaži to majú zatiaľ skvelých 2:0 a netaja sa cieľom ísť na titul v celom Eurocupe = miestenka do Euroligy.

Malaga je bez divákov taká polovičná. Sú tam síce kapacity ako snajper Abromaitis či Brizuela a Bouteille, no myslím si, že ide o dosť preceňovaný tím, ktorý vôbec nie je taký dobrý.

Porazili síce cez víkend Valenciu, no proti tímu, ktorý spraví 23 strát a za zápas trafí len 5 trojok by vyhral zrejme každý priemerný španielsky tím. Predtým prehrali v Mornar Bare a tiež dokonca doma s Manresou. Preto sa pýtam, prečo by nemohli prehrať aj dnes? Divákov tam mať ako som už spomínal nebudú a Podgorica svoju kvalitu naozaj má...

Tiket



Chat