• Dátum: 14.10.2020
  • Tip: Paris Levallois a Paris Levallois
  • Kurz: 4.06

Ahojte tipéri!

Tí z vás, ktorí ma už nejaký ten čas sledujú tak vedia, že som si dosť obľúbil stávky polčas+zápas, kde nie je výnimkou, že si občas zahrám aj kurz nad 3 či 4. Paradoxom pre mňa zostáva fakt, že tieto stávky mi dokonca častejšie vychádzajú ako "suché" stávky okolo kurzu 2-2,50 na favorita zápasu v prípade 1/1 či 2/2.

Levallois napriek faktu, že v súťaži to má 0/2 dnes podľa mňa vyhrá. Bude hrať proti nerozohratému Ulmu, ktorý ma v dueli proti Brescii presvedčil, že to vôbec nie je taký dobrý klub, ako som si myslel.

Hostia sa pred sezónou výrazne posilnili - A. Brown z Fuenlabrady, B. Brown z Novgorodu, Ginat z Tel Avivu, Konate z Tenerife, Marei z Bambergu. Toto sú top posily, ktoré rozhodne stoja za to. V tíme tiež už dlhšie hrajú napríklad Rob Gray, Vitalis Chikoko či bývalý hráč Clippers Michineau. Veľmi slušný tím..

V príprave ani v lige zatiaľ neprehrali, tak prečo by mali furt prehrávať v eurocupe?

Ako som už spomínal, domáci sú katastrofálni v clutch momentoch, vidno, že ešte vôbec nie sú zohratí a navyše hrozne bránia paint. Tím majú podľa mňa lepší ako hostia, no tá zohratosť tam absentuje a predsa len nehrali ešte žiadny ligový zápas a v príprave stihli len 1 duel proti Monacu.

Kurz na 2/2 je úplne krásny, veľa šťastia :)

Tiket



Chat