• Dátum: 14.10.2020
  • Tip: Brescia a Brescia
  • Kurz: 4.89

Ahojte tipéri!

Tí z vás, ktorí ma už nejaký ten čas sledujú tak vedia, že som si dosť obľúbil stávky polčas+zápas, kde nie je výnimkou, že si občas zahrám aj kurz nad 3 či 4. Paradoxom pre mňa zostáva fakt, že tieto stávky mi dokonca častejšie vychádzajú ako "suché" stávky okolo kurzu 2-2,50 na favorita zápasu v prípade 1/1 či 2/2.

Úprimne, v tomto zápase ja tak zle Bresciu nevidím. Je to skúsený tím, ktorý tam má výborných hráčov ako napríklad Kenny Chery, ktorý prišiel z Nanterre, Christian Burns, ktorý prišiel z euroligového Milána rovnako ako aj Drew Crawford. Z Bandirmy, ktorá hrala minulý rok LM prišli Tyler Kalinoski, z Holonu T. J. Cline a z Astany, ktorá hrá VTB Ligu, Dušan Ristic.

Ďalej sú v tíme opory ako David Moss, Luca Vitali či Brian Sacchetti. Brescia sa už navyše konečne dostáva do prevádzkovej teploty a podobná stávka na nich mi cez víkend vyšla.

MORNAR je tu podľa mňa dosť overrated. Rozbili v pondelok Cibonu, to áno a vyhrali dokonca aj s Malagou, no ten ich tím nevidím byť taký dobrý aby tam bol takýto smiešny kurz na nich. Je tam síce Whitehead, Pullen či Needham a Gabriel, celkovo ale títo hráči nedosahujú kvalít Brescie a proste ten kurz na 2/2 je tu podľa mňa dosť prestrelený. Jasné, hrá sa na horúcej pôde v Čiernej Hore, ale diváci prístup do hľadiska nemajú.

Bude to teda minimálne zápas 50/50 nakoľko hostia sú vonku trochu nekonzistentní, no tá kvalita je podľa mňa stále na ich strane...

Tiket



Chat