• Dátum: 14.10.2020
  • Tip: U.Kazaň a U.Kazaň
  • Kurz: 2.29

Čaute borci!

S Partizanom je niečo zle a ideme to využiť. Cez víkend proti Budúcnosti mali vyhrať, no nestalo sa tak.

Nerád dávam na ruské a turecké tímy. No dnes mi to opäť nedá a dávam 1/1 na Kazaň. Tá má absolútne rozprávkový tím, fakt asi najlepší v celej súťaži. Jediným problém zatiaľ vidím v miernej nezohratosti.

No poďme si ich predstaviť. Bývalý hráč NBA Canaan na rozohrávke, na SG hráčik ako lusk - Jamar Smith, na SF John Holland, bývalý hráč Cavaliers, John Brown III na PF, ktorý ničil všetkých súperov pod košom v Brindisi. Ďalej na pivotovi alternujú Antipov, ktorý mal úžasnú sezónu v Novgorode a Okaro White, ktorý prišiel z G League. Fantastickou posilou je aj Nate Wolters z Maccabi Tel Aviv a tiež aj Jordan Morgan z Pinar Karsiyaka. Ďalej tu nájdeme tiež solídnych lavičkových hráčov z Ruska, ktorí by sa, dovolím si tvrdiť, v žiadnom eurocupovom tíme nestratili.

Partizan som predstavoval už cez víkend a úprimne som z nich dosť znechutený. Tento rok to buď zle poskladali alebo je tam proste zlá chémia tímu, čo vidím aj reálnejšie. V sobotu to bolo bez emócie, bez energie, proste hrôza jediné šťastie bolo, že hádzali až 32 TH. Predtým síce porazili doma Benátky, no prehry s Boracom či Mornar Barom by si taký tím dovoliť nemal.

Za mňa tu fakt jediná voľba a to 1/1. Kazaň je doma extrémne silná a s touto zostavou čo majú len tak ľahko neprehrajú.

Tiket



Chat