• Dátum: 13.10.2020
  • Tip: Dá gól
  • Kurz: 3.3

Toto nie je tutovka dňa, ale stále tu slušnú hodnotu vidím, takže hrám, bohužiaľ, proti našim. Inak mi ale nedá. Izrael proti Česku nehral vôbec zle. Ten zápas som pozeral (namiesto našich) a bol to zaujímavý zápas. Prvý polčas tak veľa nepriniesol, ale od domácich sme videli veľmi aktívny prístup v 2.polčase, aj keď od 48.minúty prehrávali 0:2.

Celkovo ale strelecky dominovali - najmä strely na bránu, tam bol veľký rozdiel - 5:1. Jediná strela na bránu od Vydru skončila gólom v ich sieti, prvý gól si dali vlastný, po obrovskej chybe brankára.

Priebeh zápasu ma prekvapil, keďže doma proti našim veľa futbalového umenia nepredviedli a myslel som, že medzi nimi a Českom bude bádať väčší rozdiel.

Naši sa teda musia mať na pozore. Ofenzívne to Izraelcom ide, ich líder Zahavi je v slušnej forme. Okrem jediného, parádneho gólu proti Česku, sa presadil i 2 týždne dozadu vo svojom novom pôsobisku, v EL za PSV.

V repre má za posledných 14 zápasov 13 gólov. Naši sú mimo formu a hrajú najhorší futbal za posledné roky. Predpokladám, že Zahavi nám bude robiť problémy. Fair kurz na úrovni 2,75.

Tiket



Chat