• Dátum: 12.10.2020
  • Tip: Chorvatsko U21
  • Kurz: 1.6

Pekný deň. Zajtra sa odohrá v 4. kvalifikačnej skupine boja o Euro 2021 dôležité stretnutie pre oboch aktérov skupiny. Ja volím výhru Chorvátska v kurze 1,60. Na tento zápas som pozeral ráno a kurz sa pohyboval na bláznivej hranici 2,15 - škoda, že som nestihol. Každopádne sa poďme pozrieť na to prečo si myslím, že hostia zvíťazia.

Začneme domácimi. Grécko je po 7 odohraných zápasoch na 4. mieste. Skupina je veľmi vyrovnaná a na 1. postupovú priečku strácajú Gréci 2 body. Minulý týždeň mali obrovskú šancu dostať sa n 1. miesto a výrazne sa priblížiť postupu. Zápas v predposlednej Litve, ktorá dovtedy dala v kvalifikácii len 4 góly nezvládli a prehrali ho 2:0. Forma Grécka nie je vôbec dobrá keď pred mesiacom porazili slabé San Maríno len 1:0 a na pôde ich zajtrajšieho súpera schytali debakel 5:0.

Chorvátsko je na tom bodovo rovnako ako aj Grécko. Nachádza sa na 3. mieste s 13 bodmi a na prvých Čechov, ktorý majú zápas k dobro strácajú 2 body. Forma Chorvátska je však ďaleko lepšie ako forma ich súpera. Minulý týždeň to pocítilo San Maríno, ktoré dostalo 10 gólov. A mesiac dozadu Chorváti remizovali s Českom 0:0 a ako som už spomínal porazili Grécko 5:0.

Chorvátsko je v skvelej forme. V kvalifikácii strelilo za 7 zápasov 27 gólov a len 5- krát inkasovalo. Naproti tomu sa Gréci v útoku trápia keď z posledných 3 zápasoch dali len 1 gól (a to ešte k tomu San Marínu). Chorváti svojmu súperovi nedajú šancu a po zápase sa budú tešiť z priebežnej prvej pozícii, ktorá zaisťuje priamy postup na Euro. Veľa šťastia, nech sa zelená!

Tiket



Chat