• Dátum: 11.10.2020
  • Tip: Rublev
  • Kurz: 1.32


ATP Petrohrad-tvrdý p., Tenis muži - dvojhra

Ivashka Ilya - Troicki Victor 1

V rámci ATP Petrohrad som sa rozhodla zahrať si na Rubleva. Rublev predvádza v sezóne parádne výkony a má bilanciu 37/9 hard 18/5, halu 2/1. Kariérne má ale halu 76/47 a minulý rok 12/5. Vyhral turnaj v Dohe, Adelaide, hral osemfinále Australian Open kde prehral s A.Zverevom. Počas pauzy vyhral exhibíciu Adria Tour kde prehru vo finále A.Zverevovi oplatil. Tiež vyhral Thiemov pozývací turnaj ke v semifinále na antuke porazil Berrettiho a vo finále dokonca Thiema. Prechod do USA mu celkom na úvod nevyšiel kde prehral v New Yorku s Evansom v troch setoch. Potom však hral na US Open štvrťfinále. Návrat na európsku antuku využil na výhru v turnaji v Hamburgu a na French Open si zahral opäť štvrťfinále. Prechod domov a do haly verím že využije na ďalšie úspechy. Ešte dodám že tu obhajuje štvrťfinále z minulej sezóny.

Pospisil je v rebríčku na mieste č.76 a najvyššie bol 25. jeho bilancia je v sezóne 13/8 a hard 6/3. Na poslednom turnaji pred pauzou vypadol v hale s K.Zukom v prvom kole domáceho turnaja Calgary challenger. Na US Open hral prekvapivo osemfinále kde v troch setoch prehral s De Minaurom keď predtým vydrel výhry s Kohlschreiberom, Raonicom a Bautistom v piatich setoch. Na French Open ho poriadne schladil Berrettini v troch setoch keď uhral 7 gemov. Myslím že na domáceho Rubleva v hale mať tiež nebude.

Spolu už hrali 2x a prvý zápas v 2018 vyhral Pospisil 7:6 6:4 na harde a druhý v DavisCupe minulý rok Rublev 6:4 6:4. A len dodám že to sa hralo v Španielsku v hale.

Veľmi rada si tu zahrám výhru pre Rubleva.

Tiket



Chat