• Dátum: 10.10.2020
  • Tip: Miami +5.5
  • Kurz: 1.83

Ahojte.

Opat si zahrame tip na NBA. Predchadzajuca stavka, kde sme hrali handicap +7,5 na Miami pohodlne vysla. Ja som mal na dalsich tiketoch aj vyhru Miami a teda maximalna spokojnost.

Zavreli usta ludom, co trieskali hluposti o tom, ze Lakers vypustaju kvoli ,,tv pravam,, a podobne hluposti. Lebron James sa isiel v tomto zapase roztrhat, velmi chcel ten zapas vyhrat, ale na strane Miami stal vyborne hrajuci Butler, ktory to opat dirigoval a na konci zapasu bolo krasne vidiet, ako len tito dvaja hraci James a Butler zakoncovali utok za utokom.

Vyborne za zapajali na strane Lakers Davis a na strane Miami Robinson.

Tato seria sa je poznacena prvym zapasom, ked Lakers vyrazne vyhrali, ale to sme si vysvetlili, ze to bolo sposobene narazovym vyradenim dvoch eltinych hracov zo zostavy pocas zapasu, na co Miami neboli takticky ani mentalne pripraveni a vela tiperov sa nechava chytat do pasce na nizke kurzy na Lakers a ich vyhru, az do tohto momentu, ked je to uz inak a na vyhru Lakers nie je kurz 1,35 ale skoro 1,60 a je zjavne, ze aj bookmakeri pochopili, ze je to trosku inak.

Ak si zhrnieme posledne tri zapasy, tak dva z nich vyhrali Miami a jeden vyhrali Lakers vdaka tomu, ze ovladli koncovku zapasu a boli stastnejsim timom. Osobne si myslim, ze tato seria pojde do 7 zapasu a dalsi zapas opat vyhra Miami. Nevieme, ci nastupi uz Goran Dragic za Miami alebo sa tato seria skoncila pre neho, ale Miami dokaze hrat velmi vyrovnanu partiu s Lakers aj bez neho. Je citit obrovska tuzba zo strany Miami a to ako pracovali celu sezonu ich teraz zdobi, to ze su vo finale nie je nahoda a neprisli si len tak odkrutit 4 zapasy a hotovo, prisli bojovat o titul a v tohtorocnej playoff sme uz zvraty z 1:3 videli viackrat.

Za mna odporucam hrat handicap +5,5 v luxusnom kurz 1,84. Samozrejme, opat na druhy tiket si zahram za 40€ aspon vyhru Miami.

Na koniec tohto textu by som rad nieco napisal. Pocas celej finalovej serie ma tu castuju niektore individua ako Miami fanatika, len preto, ze im fandim a ze nemam rad Lakers. Pravda je, ze ako byvaly basketak, ktory 20 rokov dribloval po slovenskych palubovkach sledujem NBA aktivne poslednych 15 rokov a Miami nikdy nebol moj oblubeny tim. Moje oblubene timy su Minnesota, Dallas a Philadelphia, ale tohtorocny prejav Miami v playoff si kazdy fanusik, ktory sa aspon trosku vyzna do basketbalu musi zamilovat.

Nech teda Miami vyhra a nech sa rozhodne v 7-mom zapase :)

Tiket



Chat