• Dátum: 09.10.2020
  • Tip: Nadal
  • Kurz: 1.88

Čaute borci, vítam Vás pri ďalšej analýze, tu som teda nemusel 2x rozmýšľať koho si vyberiem, nie žeby som išiel podceňovať Noleho, podceňovať svetovú jednotku by bola asi samovražda, ale v tomto finále verím viac Nadalovi.

Na hocijakom inom povrchu by bol favorit určite Djoko, ale tu sa nachádzame na antuke a všetci vieme že Rafa je kráľom antuky no a či sa vám to páči alebo nie, kráľom antuky ešte dobrých pár rokov aj zostane.
Rafa tu rozniesol každého bez straty setu, ono neboli to nejakí ťažkí súperi ale Schwartzman stojí za zmienku, jeho tu doslova vypráskal a to všetci vieme akú mal Schwartzman v posledných týždňoch formu.

Djokovič je Djokovič, svetová jednotka už veľmi dlhú dobu, no tu na French Open s takým Carreňom Bustom stratil set, bral často v zápase medical a bolo vidieť trápenie aj v medzihre, skrátka nebol to Nole v 100% forme. Aj dnes ho dostal do 5 setovej bitky Tsitsipas, no Djokovič to v rozhodujúcom sete zvládol.

Ja tu budem veriť určite Rafovi, na antuke je ako doma + Nadal veľmi dobre vie, že získaním Roland Garros môže dobehnúť rekord Federera v počte získaných grandslamov a neviem čo môže byť väčšia motivácia ako tento fakt že to v nedeľu môže dosiahnuť, za mňa Rafa a GL! :)

Tiket



Chat