• Dátum: 09.10.2020
  • Tip: Miami +7.5
  • Kurz: 1.86

Ahojte.

Zase si zahrame NBA stavku. Naposledny sme mali vsadeny handicap +5,5 na Miami, zial prehrali o 6 bodov, cize nam vyhra vysla o 1 bod, skoda.

Dnes si zahrame velmi pohodlny handicap +7,5 v kurze 1,86 to beriem ako velmi vyhodnu stavku.

Ak by sme vychadzali z posledneho zapasu, ked uz nastupil aj Bam Adebayo a pod kosom ho bolo hned citit, tak cely zapas bol velmi vyrovnany a prakticky ku koncu rozhodli dve akcie o osude zapasu. Adebayov kos za 2 body, ktory nebol uznany kvoli tomu, ze to padlo po velmi tesne po 24 sekundovom limite na zakoncenie a nasledne uspesne trojka Davisa a bolo rozhodnute.

Dnes ocakavam opat velmi vyrovnany zapas, ked sa bude pravdepodobne rozhodovat az ku koncu zapasu o osude. Verim, ze nastupi aj Goran Dragic a v zostave s nim verim, ze Miami seriu natiahne. Verim, ze to tak bude, lebo tato seria si to zasluzi, aby sa hralo dalej a neskoncilo to 4:1, co by bol dost nespravodlivy vysledok voci Miami, ktore hralo 3 zapasy vyrazne oslabene. Tomuto finale by sa ovela viac hodilo 6-7 zapasov (ale to je moj subjektivny pohlad).

Na druhy tiket rozhodne opat aspon za 30-40€ si vsadim aj na vyhru Miami tradicne, ale tu vam uplne bezpecne odporucam zahrat tuto krasnu stavku v kurze 1,86 s tym, ze Miami nemoze prehrat o viac ako 7 bodov.

Rozhodne ma tato stavka ovela vacsi zmysel ako hrat vyhru Lakers v smiesnom kurze 1,31 (zvlast, ked to Miami este kludne moze dnes vyhrat)

Drzime palce Lets go Heat.

Tiket



Chat